Antena Căutare

Asia Express, 3 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat ultima Imunitate din Georgia și a primit pașaportul pentru Iordania

Ultima etapă din Georgia le-a pus la dispoziție celor șase echipe rămase în competiție două Jocuri de Amuletă și două Imunități. Cuza și Emi au fost cei care au obținut prima Imunitatea, iar în ediția 29 a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, o altă echipă a primit pașaportul spre Iordania.

irina-fodor-costum-georgian-roșu Galerie
Ultima etapă din Georgia le-a pus la dispoziție celor șase echipe rămase în competiție două Jocuri de Amuletă și două Imunități. | Antena 1

Reconfigurarea echipelor din etapa șapte a competiției a fost o adevărată provocare pentru concurenții rămași în cursa din Asia Express. Competiția a fost una aprigă, iar echipele au luptat cu toate "armele" pentru a obține un pașaport către Iordania, cea de-a opta etapă de pe Drumul Împăraților.

Surprizele și răsturnările de situație nu au încetat să apară în ultima etapă din Georgia. Cuza și Emi au obținut Imunitatea, motiv pentru care nu vor putea fi nominalizați la Cursa pentru Ultima Șansă. Primul Joc de Amuletă a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre, iar la cel de-al doilea, Lidia Buble și Elwira Petre au ieșit victorioase.

Cursa de pe Drumul Împăraților a continuat cu un traseu solicitant și cinci echipe care își doresc să rămână în competiție. Probele au fost extrem de dificile, iar concurenții și-au testat limitele la maxim.

Chiar dacă echipele au fost reconfigurate, toți au luptat pentru cea mai mare miză a serii, să ajungă primii la Irina Fodor și să obțină un pașaport pentru Iordania.

Cine a câștigat ultima cursă de Imunitate din Georgia la Asia Express

Cele care vor merge în etapa opt din Asia Express sunt Lidia și Estera Buble. Deși au avut coechipieri noi, Irina Fodor a ținut cont de momentul în care s-a reunit echipa inițială, primele fiind surorile Buble.

Concurenții au așteptat cu emoție să afle modalitatea prin care se va da ultima Imunitate din Georgia. Surpriza a fost și mai mare când au aflat cine a obținut cel mai râvnit premiu al serii, pașaportul spre Iordania.

Citește și: Asia Express, 26 octombrie 2021. Cine a câștigat cea de-a doua Imunitate din Georgia. Irina Fodor a făcut anunțul

Lidia Buble și Estera au rămas fără cuvinte și cu lacrimi în ochi, iar pe chipul lor se putea vedea fericirea și entuziasmul. Celelalte echipe le-au aplaud și felicitat pentru performanța lor din competiție. Deși nu au beneficiat de cazare la hotel, concurentele nu pot fi nominalizate la Cursa pentru Ultima Șansă.

„Eu am izbucnit în plâns de șoc. Nu am putut să mă controlez, nu puteam să îmi controlez lacrimile și nu știam de ce plâng. M-am bucurat pentru noi, dar îmi părea rău pentru Elwira. Mă durea sufletul că a rămas acolo. (...) Un șoc, nici acum nu-mi revin", a spus Lidia Buble.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce relație există între Maria Speranța și Francesco. Concurentul a spus totul

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Lidia Buble și Elwira Petre au câștigat jocul de amuletă. Trei echipe vor lupta pentru pașaportul spre Iordania, diseară... Asia Express, 3 noiembrie. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte. Cine riscă eliminarea din c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x