Antena Căutare

Asia Express, 1 noiembrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa șapte a competiției de pe Drumul Împăraților

Ediția 27 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o nouă Imunitate pentru cele șase echipe rămase în competiție. Concurenții au luptat cu toate "armele" pentru a ajunge primii la Irina Fodor, unde îi aștepta cel mai râvnit premiu al serii și două beri Ursus.

irna-fodor-la-pupitru-roșu Galerie
Ediția 27 a sezonului 4 din Asia Express a venit cu o nouă Imunitate pentru cele șase echipe rămase în competiție. | Antena 1

Etapa șapte de pe Drumul Împăraților le-a pus la dispoziție concurenților o mulțime de surprize, un Joc de Amuletă de neuitat, probe extenuante și experiențe memorabile. Concurenții au avut un invitat special de care s-au bucurat din plin, în mod special Cosmin și Eliza Natanticu.

Cuplurile de vedete au trecut prin situații imprevizibile și au fost provocate să își depășească toate limitele. După ce au aflat că Mihai și Elwira Petre au câștigat Amuleta din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express, echipele au plecat într-o adevărată aventură în Georgia. Acestea și-au căutat un loc în care să doarmă, iar misiunea a fost una aproape "imposibilă" pentru Iulia Albu, invitatul surpriză al etapei.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Cum a reacționat Iulia Albu la prima cazare de pe Drumul Împăraților. În ce loc au ajuns echipele

Concurenții au început cea de-a șasea zi în Georgia cu mult entuziasm și mai pregătiți ca niciodată să câștige Imunitatea. Ei au avut la dispoziție o seară pentru a se odihni, fapt care i-a ajutat mult în cursă.

Cuza și Emi au câștigat prima Imunitate din etapa șapte de pe Drumul Împăraților

Cuza și Emi s-au bucurat din plin de o nouă victorie pe Drumul Împăraților. Băieții de la Noapte Târziu au câștigat cea de-a doua Imunitate din competiția Asia Express, iar fericirea lor a fost atât de mare încât a pătruns prin micile ecrane ale telespectatorilor.

Norocul le-a surârs celor doi, chiar dacă cu o zi în urmă au întâmpinat câteva dificultăți în îndeplinirea probelor și la autostop. Concurenții au ajuns primii la Irina Fodor și au primit cel mai râvnit premiul al ediției: cazare, distracție, mâncare, 100 de euro și imposibilitatea de a intra la Cursa pentu Ultima Șansă.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Maria Speranța, accidentare dureroasă la Jocul de Amuletă. Cum a reacționat Adriana Trandafir

Tensiunile nu au lipsit la careu, mai ales înainte ca prezentatoarea TV să dezvăluie echipa care a obținut victoria în cursa pentru Imunitate. Cuplurile de vedete au așteptat cu sufletul la gura verdictul final, sperând ca ei să fi ajuns pe primul loc.

"Mie mi se părea că e o glumă, părea că Irina Fodor avea chef de glume cu noi", a spus Lidia Buble.

"La băieții de la Noaptea Târziu nu ne-am așteptat. Ne-am bucurat pentru ei, dar ne-a fost ciudă", a mai completat-o Estera.

"Asta a fost una dintre ultimele!", i-a anunțat Irina Fodor.

Surpriza a fost și mai mare când au aflat că Emi și Cuza vor beneficia de toate avantajele primei Imunități din Cursa a șaptea a competiției. Cei doi au primit un pașaport asigurat pentru Iordania și un cufăr cu un nestemat important. Mai mult decât atât, Cuza l-a lovit pe colegul său de competiție cu mâna în cap când a aflat vestea cea mare.

"Cum au prins biletul de Iordania atât de repede", a fost replica lui Mihai Petre.

Cuza și Emi nu au plecat de la careu fără Iulia Albu și o recompensă din partea Irinei Fodor, două beri Ursus, care să le reamintească de gustul victoriei din această seară.

"Nu am niciun plic, dar trebuie să aveți grijă de cutie și câte o berică pentru drum. Să o savurați cu plăcere și să aveți grijă de Iulia", le-a spus prezentatoarea TV.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 1 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, Eliza Natanticu și Iulia Albu s-au simțit rău. Ce s-a întâmplat la pro... Asia Express, 1 noiembrie 2021. Concurenții au făcut schimb de coechipieri. Cum arată formatul noilor echipe din etapa ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x