Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cele opt echipe au avut parte de o probă care le-a pus răbdarea la încercare. Ce au avut de făcut

Concurenții au plecat mai hotărâți ca niciodată să câștige proba de Imunitate din ediția 11 Asia Express - Drumul Împăraților, însă au avut parte de o surpriză care le-a pus răbdarea la încercare.

cuza-emi-urcă-pe-un-deal Galerie
Concurenții au plecat mai hotărâți ca niciodată să câștige proba de Imunitate din ediția 11 Asia Express - Drumul Împraților, însă au avut parte de o surpriză care le-a pus răbdarea la încercare. | Antena 1

Cele opt echipe rămase în competiție au primit o veste senzațională de la primele ore ale dimineții, când stația a început să sune. Irina Fodor a fost cea care a dat startul cursei și i-a încurajat pe concurenți cu marele premiu al acestei zile, Imunitatea.

Adrenalina a început să crească imediat după ce prezentatoarea TV i-a anunțat că trebuie să ajungă cât mai repede la ea, însă cuplurile s-au confruntat cu cea mai mare problemă din Asia Express - Drumul Împăraților, autostopul.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Jocul pentru Amuletă. Ce probe au de trecut

Pentru că competiția este una mare, cele opt echipe au găsit rapid mașină pentru a ajunge la destinația în care erau așteptate. Steagul Asia Express a fost cel care le-a făcut inimile să bată concurenților atunci când l-au văzut.

"Uite steagul! am alergat ca disperatele după el", a spus Lidia Buble.

Ce probă au avut de trecut concurenții în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express

Imediat ce au ajuns la steag, cele opt echipe au avut de trecut o probă care le-a pus răbdarea la încercare. Aceștia au ajuns în Kayakoy, iar misiunea pe care au avut-o de făcut le-a dat câteva bătăi de cap, chiar dacă au început ziua în forță.

Concurenții au avut de descifrat un mesaj în limba greacă, iar proba le-a testat răbdarea cuplurilor, însă aceștia și-au dat seama rapid că următoarea destinație în care trebuie să ajungă este Biserica, care se afla mai sus de ei.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au avut o probă care le-a testat curajul. Cum au reacționat când au văzut țiparii

Drumul până la Biserică s-a anunțat a fi unul anevoios și plin de obstacole: "Bisericile sunt puse să ajungă ușor lumea la ele, de ce le-ar pune aici?"

Misiunea le-a pus câteva piedici celor 8 echipe, însă nu au ezitat să admire peisajul spectaculos. De asemenea, drumul plin de pietre nu a putut să treacă neobservat de către concurenții care se grăbeau spre următoarea probă.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Concurenții au la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat... Asia Express, 4 octombrie 2021. Zarug a ajuns pe mâna medicilor! Concurentului i s-a făcut rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x