Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 a competiției

În ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, telespectatorii vor urmări cu sufletul la gură o altă Cursă pentru Ultima șansă, unde alte trei echipe riscă eliminarea.

irina-fodor-într-un-top-scurt Galerie
În ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, telespectatorii vor urmări cu sufletul la gură o altă Cursă pentru Ultima șansă, unde alte trei echipe riscă eliminarea. | Antena 1

Cele șapte echipe au avut la dispoziție o seară pentru a se odihni, însă cursa pe Drumul Împăraților continuă cu o nouă zi plină de surprize. Amuletele și Imunitățile din această săptămână au fost date, iar trei echipe s-au calificat la Cursa pentru Ultima Șansă.

Cuza & Emi, Lidia Buble și Estera sunt cele două echipe care au obținut Imunitatea și nu pot fi votate în cursa care este posibil să se lase cu o eliminare. Conform regulamentului competiției, la Cursa pentru Ultima Șansă intră direct ultimele două cupluri care au ajuns la Irina Fodor. Cea de-a treia echipă este votată înainte de cursă de către ceilalți concurenți.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Care sunt cele 3 echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express

Încă de la primele ore ale dimineții, Irina Fodor a fost cea care a anunțat echipele că Imunitatea Mică a fost câștigată de surorile Buble, motiv pentru care acestea vor rămâne în competiție și nu pot fi votate. Totodată, Emi și Cuza sunt imuni și nu pot intra în Cursa pentru Ultima Șansă.

Trei echipe intră în Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 de Asia Express, sezonul 4

Ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor, și care a intrat în cursă, a fost formată din Zarug și Lorelei. Penultima echipă a fost formată din Connect-R și Shift. Așadar, acestea au fost primele echipe anunțate la Cursa pentru Ultima Șansă, cea de-a treia fiind supusă votului.

"Hai mămică! Să înceapă joaca!", a fost replica lui Zarug.

Concurenții au ieșit în față rând pe rând și au votat cea de-a treia echipă care va intra în Cursa pentru Ultima Șansă din această seară. Decizia a fost un foarte dificilă pentru cele opt echipe care au fost nevoite să nominalizeze o altă pereche. Cosmin și Eliza Natanticu au obținut un vot, două voturi Adriana și Maria Speranța Trandafir, iar Patrizia Paglieri și Francesco cinci voturi.

"Natanticu s-a băgat în fața noastră la autosop ieri, ne-a terminat!", a spus Mihai Petre înainte să voteze.

"Dar tot ați ajuns înaintea noastră", i-a răspuns Eliza.

"Șarpe-miu și el, că Natanticu mi-a luat, dar și Patrizia mi-a luat. Era clar că între noi doi", a dezvăluit Cosmin Natanticu.

Zarug a fost foarte nemulțumit de voturile celorlalte echipe.

"Ar fi păcat să nu joace Trandafirii la ei acasă. Dacă îl iau pe Petre va trebui să alerg toată ziua după el și să îi înghit praful, dar nu am chef. Pe șarpe-miu, ce să zic, mi-e milă de el, uite ce față are. Ce să îi mai fac că l-a lovit soarta suficient.", a spus Zarug înainte să le aleagă pe Adriana și Maria Speranța Trandafir la Cursa pentru Ultima Șansă.

"M-am gândit la tine, fă. Ești acasă la tine", a mai adăugat el.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța

Cele mai multe voturi din partea participanților le-au pirimit Patrizia Paglieri și Francesco. Astfel, cele trei echipe care au intrat la cursa pentru Ultima Șansă în ediția 13 a sezonului 4 Asia Express sunt formate din: Connect-R și Shift, Zarug și Lorelei și Patrizia Paglieri și Francesco.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă. De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cursa de Imunitate în ediția 12 de pe Drumul Împăraților... Asia Express, 6 octombrie 2021. Oase s-a epilat cu ceară și a ieșit show. Cum a reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x