Antena Căutare

Asia Express, 6 octombrie 2021. Concurenții au găsit-o pe Miss Trandafir și au îmbrăcat-o. Prin ce probă au trecut înainte

În ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă au plecat pe urmele lui Miss Trandafir, însă înainte de a o cunoaște au de îndeplinit mai multe misiuni.

zarug-pe-covor-cu-petale-de-trandafiri Galerie
În ediția 13 din sezonul 4 Asia Express, cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă au plecat pe urmele lui Miss Trandafir, însă înainte de a o cunoaște au de îndeplinit mai multe misiuni. | Antena 1

Cursa pentru Ultima Șansă este una foarte specială în această ediție. Patrizia Pagleri & Francesco, Zarug & Lorelei, Connect-R & Shift au plecat în căutarea lui Miss Trandafir. Pe parcursul probei, cele trei echipe au făcut rost de câteva cadouri pentru domnișoara care îi așteaptă.

Concurenții au făcut buchete de trandafiri, au cules mii de trandafiri, au confecționat coronițe din trandafiri și au "negociat" pentru o rochie superbă, însă mai au de îndeplinit o probă până să ajungă la Miss Trandafir.

În drum spre următoarea misiune, Connect-R și Shift s-au confruntat cu una dintre cele mai mari probleme de la Asia Express sezonul 4, autostopul fără bani.

Cele trei echipe au avut parte de o surpriză de proporții mari când au ajuns la steagul Asia Express și au citit instrucțiunile. Aceștia trebuie să găsească o pereche de cercei într-o grămadă de petale de trandafiri și să bea ceai de trandafiri.

"Era un munte de petale!", a spus Patrizia Paglieri.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cursa de Imunitate în ediția 12 de pe Drumul Împăraților

"Să căutăm cerceii în carul de trandafiri. (...) Când ne dau apă de trandafiri că mi-e sete?!", a mai zis Zarug.

Cele trei echipe au savurat ceaiul de trandafiri, însă surpriza a fost și mai mare când au aflat că trebuie să bea tot ceaiul.

Concurenții au găsit-o pe Miss Trandafir și au îmbrăcat-o

Într-un final, participanții au terminat toate probele și au plecat în căutarea lui Miss Trandafir. Nu a durat mult până concurenții au găsit fata și i-au oferit cadourile. Totodată, fetele au îmbrăcat rochiile și au impresionat cu frumusețea lor, iar cele trei echipe le-au ajutat să se aranjeze.

Concurenții le-au oferit buchetul superb de trandafiri și le-au pus o coroniță pe cap.

„Vai de mine, ce frumușică ești!”, a fost replica lui Lorelei când a văzut-o pe Miss Trandafir din echipa ei.

„Am sărit pe ea s-o ornăm, așa cum îi șade bine oricărei salate boeuf”, a completat-o colegul ei de echipă.

"Nu înțelegeam exact ce se întâmplă!", a adăugat Zarug.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Adriana Trandafir a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe fiica sa, Maria Speranța

"Trebuia să o transformăm dintr-o fată normală într-o prințesă", a mai spus și Patrizia Paglieri.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 6 octombrie 2021. Jocul Croitoresei a dat bătăi de cap concurenților. Ce au avut de făcut... Asia Express, 6 octombrie 2021. Zarug și Lorelei au ajuns ultimii în Cursa pentru Ultima Șansă. Ce culoare are Nestematu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x