Antena Căutare

Asia Express, lider detașat de audiență pe toate categoriile de public cu ediția de duminică seară

Duminică seară, în intervalul orar în care a fost difuzat cel mai dur reality-show, 19.59-23.33, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public.

Duminică seară, în intervalul orar în care a fost difuzat cel mai dur reality-show, 19.59-23.33, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public.

Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 10,1 puncte de rating și 25,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 20,2 % cota de piață. La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 8,3 puncte de rating și 18,4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7 puncte de rating și 15,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 17 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,7 puncte de rating și 14,5 % cota de piață. Aproape 1.950.000 de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, prima etapă din India a vedetelor Asia Express, în minutul de aur de la 20:40.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time. În intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 9,3 puncte de rating și 23,6% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 8,5 puncte de rating și 21,6% cotă de piață.

Nenumărate provocări, o cultură surprinzătoare și misiuni care au șocat de-a dreptul, de toate acestea au avut parte vedetele Asia Express duminică seară, pe Antena 1, în cea de-a doua parte din Drumul Elefantului. Șapte echipe au ajuns aseară în India, însă doar șase au continuat cursa, căci Șerban Copoț a fost nevoit să se retragă din cauza faptului că starea de sănătate a coechipierului său, Cosmin Seleși, nu s-a îmbunătățit: “Sunt total răvășit, nu știu ce se întâmplă cu mine. Îmi este foarte dor de copii, de soție, de familie, de prieteni, dar parcă aș mai sta puțin să mai joc. Deși uneori regreți că nu ești acasă, competiția Asia Express te ține aici și îți dorești să continui. Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”, a spus Șerban.

Pentru restul echipelor, ziua a început într-un loc mistic pentru toată suflarea hindusă, plaja din Vakala. Vedetele au avut parte de un ritual de binecuvântare și au făcut cunoștință cu practicile unui popor ce le va fi gazdă în cea de-a doua parte a traseului lor. Dacă o parte dintre concurenți s-a bucurat de moment, alții nu au reușit să se regăsească în ritual: ”Cel mai mare vis al meu a fost să ajung aici. Sunt fascinată, parcă mă aflu într-o altă lume. Ritualul mi-a plăcut foarte tare, însă Dumnezeu și Universul au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Așa că mi-l dau pe Oase în dreapta, ca să spună în timp ce noi recitam mantra…prosciutto, bruschete și ce mai zicea el acolo.”, s-a amuzat Jojo.

Prima provocare a echipelor de duminică seară a fost să ducă ofrande la un templu din apropriere, desculți, fără ca lumânarea candelei să se stingă. Deși s-au antrenat în etapele din Sri Lanka, haosul din trafic și ritmul de viață al localnicilor din India le-au dat de înțeles concurenților că trebuie să se adapteze unei noi culturi, cu totul și cu totul diferite: “Nu există comparație de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregătește pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă, în trafic.”, a fost de părere Oase.

Deși autostopul le-a pus mari probleme în prima parte a zilei, ajunși la ferma de vaci, vedetele au realizat că aici îi aștepta, de fapt, adevărata provocare a etapei. Fiecare echipă a fost nevoită să bea urină de vacă, folosită ca medicament de către localnici în foarte multe tratamente: ”Prima misiune în prima zi din India asta a fost. Nici nu vrem să ne gândim ce ne așteaptă, cu siguranță următoarele vor fi mult mai grele. Am încercat să mă controlez, să nu mă gândesc prea mult ce este. Nu mi-am dat seama ce fac.”, a spus Bogdan Boantă, care a îndeplinit proba de unul singur. Și în cuplul Ipate, Jojo a fost cea care s-a încumetat să termine cât mai repede misiunea, spre surprinderea coechipierului său: ”Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să beau așa ceva, poți să mă trimiți și acasă. Nu gustul mă sperie, ci doar ideea.”, a spus Paul.

Chiar dacă nicio echipă nu s-a așteptat ca prima misiune din India să fie atât de dură, toți au încercat să îndeplinească proba cât mai repede, căci doar trei cupluri se puteau califica în Proba Amuletei. Anca Sigartău și Teodor, CRBL și Oase, alături de Cocuța și Bogdan au fost cei care s-au întrecut pentru 1000 de Euro și un avantaj. La Templul de pe canal, munca de echipă a fost cea mai importantă. În vreme ce un membru a stat pe talerul unui cântar, celălat a fost nevoit să traverseze o apă cu ajutorul unei bărci, pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde se afla o tarabă cu fructe. În cât mai scurt timp posibil, concurenții au cărat, prin mai multe drumuri, cantitatea de fructe necesară echilibrării balanței, iar Bogdan Boantă și Cocuța au fost cuplul care s-a descurcat cel mai bine.

Și cazarea s-a dovedit a fi o problemă pentru concurenți în prima zi din India, iar scepticismul localnicilor de a primi în casele lor un grup de necunoscuți a făcut ca vedetele să caute ore întregi un acoperiș: “E puțin ciudat când schimbi țara. Alt fel de oameni, altă energie, o luăm de la zero.”. Dacă Bogdan și Cocuța au mers câteva ore prin junglă, Oase și CRBL au avut norocul de a găsi o familie primitoare ce le-a oferit și o cină tradițională delicioasă, iar Ana Morodan și Teleșpan au dormit într-o casă spațioasă, fără să realizeze că în dormitorul lor era și un musafir neașteptat: o șopârlă gecko.

În ultima misiune de duminică seară, vedetele au hrănit rațe, pe care au fost nevoiți să le prindă dintr-un hambar, ca mai apoi să le elibereze pe lac. Fiecare cuplu s-a străduit să îndeplinească proba cât mai repede, căci Gina Pistol îi aștepta la ultimul punct de control al zilei cu un avantaj prețios: imunitatea. Ana Morodan și Teleșpan au fost cei care au câștigat prima etapă din India, suma de 100 de Euro și cazare la hotel: ”Slavă cerului, aveam nevoie de asta!”, a spus Ana, care se resimte din cauza unei probleme de sănătate.

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1,

Cum găsești cazare în India! Teodor și-a uimit mama cu tehnica folosită! „Tu cauți casă sau vrei să te însori?”... Yoga și tratamente ayurvedice pentru vedetele Asia Express! CRBL: „Am aflat și eu că fiecare poziție de yoga are un mesa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x