Antena Căutare

Imagini nedifuzate din India! Ana Morodan și Cocuța, bătaie în râu! „Am luat-o pe ulei, complet!”

Jocul devine mult mai dur, iar nervii vedetelor sunt întinşi la maximum! Însă ce nu se vede la televizor în „Asia Express” este la fel de greu! Imagini nedifuzare, din cel mai greu reality show, cu celebrii concurenţi gata să clacheze, certuri şi momente infernale.

Jocul devine mult mai dur, iar nervii vedetelor sunt întinşi la maximum! Însă ce nu se vede la televizor în „Asia Express” este la fel de greu! Imagini nedifuzare, din cel mai greu reality show, cu celebrii concurenţi gata să clacheze, certuri şi momente infernale.

Singură, pe marginea drumului, Cocuța încearcă să găsească o mașină. Prezența ei atrage atenția unui polițist, care nu stă pe gânduri și o ia la întrebări. După ce trece cu succes de interogatoriu, concurenta primește ajutorul de care avea nevoie!

Ce iese când îi pui pe concurenții „Asia Express” să spele rufe în apele unui râu? Haos!

„Am purces, în această apă plină de gunoaie, nămol, tot felul de vietăți și moloz, să spălăm aceste sari-uri. Coca urla, că de ce o stropesc, Eu îi spuneam că încerc să n-o fac...”, a povestit Ana Morodan.

Gina Pistol, în lacrimi la Asia Express: "Aşa sunt eu!"... A băgat mâna în coșul cobrei, fără măsuri de precauție! Cum a trecut Robert de șarpe, de dragul lui Ruby. „S-a uitat în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x