Antena Căutare

Aventura „Asia Express” se apropie de final! Concurenții ajung la Bollywood

Disearã, de la ora 20.00, la Antena 1 începe etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții întră pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate vreodată la TV!

Disearã, de la ora 20.00, la Antena 1 începe etapa finală din Asia Express – Drumul Elefantului! După mii de kilometri și sute de misiuni, concurenții întră pe ultima sută de metri a celei mai aventuroase competiții difuzate vreodată la TV!

Drumul lor prin India nu putea să nu fie presărat și cu dansuri și nu avea cum să nu se oprească și la Bollywood. Ediția de duminică seara se va deschide cu o demonstrație de dans indian ce va fi continuată în mod spectaculos și de concurenții Asia Express, care nu au putut rezista tentației. Oase și CRBL, Cocuța și Bogdan, Ruby și Robert, cele trei perechi aflate în cursă, le vor arăta indienilor câteva din motivele pentru care sunt celebri în România și anume, mișcările lor!

Bollywood-ul, tărâmul de vis al Indiei, este una dintre destinațiile concurenților din Asia Express – Drumul Elefantului. Platourile de filmare ale celor mai spectaculoase producții indiene vor fi locul de desfășurare al unui nou joc de amuletă. Cele trei echipe vor trebui să pună în scenă o secvență din “Lanțul Amintirilor”, celebra producție indiană, atât de cunoscută și românilor. Le vor fi puse la dispoziție costume speciale, vor avea loc schimbări de look spectaculoase și se vor naște momente memorabile. Rămâne, însă, de văzut cine va reuși să convingă juriul!

Aventura „Asia Express” se apropie de final! Concurenții ajung la Bollywood

Pe măsura ce Drumul Elefantului se apropie de final, miza este din ce în ce mai mare, iar misiunile din ce în ce mai dificile. Pe concurenți îi așteaptă o adevărată drumeție în ediția de duminică seara! Pentru a putea îndeplini următoarea misiune, aceștia vor fi nevoiți să urce în vârful unei stânci, pe cărări acoperite de tufișuri și pe temperaturi arzătoare. “Doar asta nu mai făcusem în Asia Express!”, exclamă la un moment dat Cocuța.

Aventura „Asia Express” se apropie de final! Concurenții ajung la Bollywood

Cel de-al doilea sezon al super show-ului Asia Express se apropie de final. Călătoria începută în Sri Lanka și continuată în India își va desemna marți seară câștigătorii. Nouă perechi de vedete s-au aflat în această competiție, iar una dintre ele este foarte aproape să își însușească amuleta de 30.000 de Euro.

Aventura „Asia Express” se apropie de final! Concurenții ajung la Bollywood

„Nu se pupa în capul meu”. Anca Sigartău, despre ce nu s-a văzut la Asia Express... Ce Bollywood, ia de aici mișcări de dans! Concurenții de la „Asia Express” i-au lăsat mască pe indieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x