Antena Căutare

Lovitură grea pentru concurenți! O nouă misiune le testează...răbdarea! „O să înceapă Asia Express sezonul 3 şi noi nu terminăm”

Echipele din finala „Asia Express” sezon 2 primesc plicurile și află care este următorul punct către care trebuie să se îndrepte. De acum, orice pas greșit poate costa scump echipele. O nouă cursă contracronometru a început și echipele au făcut iar autostopul!

Echipele din finala „Asia Express” sezon 2 primesc plicurile și află care este următorul punct către care trebuie să se îndrepte. De acum, orice pas greșit poate costa scump echipele. O nouă cursă contracronometru a început și echipele au făcut iar autostopul!

Odată ajunși la destinație, concurenții găsesc o tavă uriașă cu alune! Aceștia primesc un bol, tot cu alune, pe care trebuie să le numere.

Cine spune numărul corect primește un avans de timp! Dar asta nu e tot: vedetele pun mâna pe cuțit și taie prăjitura indiană Chiki în bucăți mici, ce trebuie apoi împachetate frumos!

Nu a fost o sarcină ușoară, căci răbdarea nu prea mai e punctul forte al concurenților în finala „Asia Express” sezon 2, dar cu siguranță miza este suficient de mare ca să-i motiveze pe toți să dea tot ce au mai bun!

Ce Bollywood, ia de aici mișcări de dans! Concurenții de la „Asia Express” i-au lăsat mască pe indieni... S-au cățărat cu sfoara pe acoperișul lumii! Concurenții au fost nevoiți să facă alpinism în finala „Asia Express”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x