Antena Căutare

Cursă nebună cu tauri, ecuații complicate și emoții uriașe la „Asia Express”! Cine a câștigat amuleta

A doua zi, cele două echipe formate din Șerban Copoț și George Vintilă și Cocuța cu Bogdan Boantă și-au testat forțele la jocul de amuletă! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat o probă nu tocmai simplă! A doua zi, cele două echipe formate din Șerban Copoț și George Vintilă și Cocuța cu Bogdan Boantă și-au testat forțele la jocul de amuletă! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat o probă nu tocmai simplă, în această ediție „Asia Express” sezon 2!

A doua zi, cele două echipe formate din Șerban Copoț și George Vintilă și Cocuța cu Bogdan Boantă și-au testat forțele la jocul de amuletă! De data aceasta, Gina Pistol a anunțat o probă nu tocmai simplă, în această ediție „Asia Express” sezon 2!

Vedetele au fost nevoite să meargă cu un car tras de tauri indieni pe un traseu bine definit și să realizeze o serie de sarcini. La final, cine a rezolvat ecuația primită a câștigat amuleta!

Și fiindcă ne apropiem cu pași repezi de marea finală „Asia Express” sezon 2, orice avantaj reprezintă o șansă în plus la marele premiu pentru semifinaliști!

Bucuria a fost mare pentru Șerban și George, a căror pricepere în domeniul matematicii a dat roade!

Cei doi au câștigat amuleta de 1000 de euro și un avantaj extrem de folositor în competiția „Asia Express” sezon 2!

În goana mare după un premiu mult visat! Ce echipe intră la jocul de amuletă... Vedetele nu scapă de vacile indiene! Cu vopseaua în mâini, concurenții au colindat prin sat după...coarne!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x