Antena Căutare

Bianca Drăguşanu şi sora ei, Oana, supuse unui efort fizic și psihic extrem la "Asia Express"

Cea mai dură cursă testează limitele vedetelor noastre. Bianca Drăguşanu şi sora sa Oana se luptă să se descurce în periplul lor prin Sri Lanka.

Cea mai dură cursă testează limitele vedetelor care au acceptat să intre în provocarea Asia Express. Bianca Drăguşanu şi sora sa Oana se luptă să se descurce în periplul lor prin Sri Lanka.

Surorile Drăgușanu au fost plăcut impresionate de peisajele pe care au avut ocazia să le vadă, dar îngrozite de condiţiile mizere în care trăiesc majoritatea localnicilor nu le sunt tocmai pe plac.

"Suntem supuse unui efort fizic și psihic extrem de mare, pe o căldură insuportabilă şi într-o mizerie de nedescris", este imaginea pe care o descriu cele două, la unison.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Bianca Drăgușanu, săptămâni întregi fără machiaj, în "Asia Express": "E o căldură insuportabilă şi o mize... Bianca Drăgușanu, totul despre sezonul nou „Asia Express”! „Nu am cuvinte să descriu cât de greu este!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x