Antena Căutare

Greutatea colegului de echipă, în fructe! Concurenții de la „Asia Express”, puși la grea încercare

CRBL și Oase, Anca și Teo și Cocuța și Bogdan au luptat în primul joc de amuletă din India! De data aceasta, concurenții au primit o sarcină surprinzătoare!

CRBL și Oase, Anca și Teo și Cocuța și Bogdan au luptat în primul joc de amuletă din India! De data aceasta, concurenții au primit o sarcină surprinzătoare!

Proba de amuletă nu a fost deloc ușoară și a necesitat muncă de echipă. Un membru al echipei a stat pe talerul unui cântar, în timp ce celălalt a traversat o apă cu ajutorul unei bărci, pentru a ajunge pe malul celălalt, acolo unde se află tarabe cu fructe.

Concurenții trebuie să care, prin mai multe drumuri, cantitatea de fructe necesară echilibrării balanței! A fost o sarcină spectaculoasă, dar deloc ușoară!

De data aceasta, amuleta a mers la Cocuța și la Bogdan! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Asia Express” ca să vezi prin ce aventură au trecut concurenții!

Situație complet neașteptată la „Asia Express”! O echipă a fost eliminată, încă de la începutul călătoriei în India... Cum găsești cazare în India! Teodor și-a uimit mama cu tehnica folosită! „Tu cauți casă sau vrei să te însori?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x