Antena Căutare

Sucul de cocos, coșmarul vedetelor de la „Asia Express”! Ultima aventură din Sri Lanka nu e deloc ușoară

Concurenții din sezonul 2 „Asia Express” parcurg de data aceasta ultima etapă a cursei din Sri Lanka, către farul din Colombo!

Concurenții din sezonul 2 „Asia Express” parcurg de data aceasta ultima etapă a cursei din Sri Lanka, către farul din Colombo!

Miza este una la fel de importantă, căci prima echipă care va ajunge la linia de sosire va câștiga imunitatea și un bilet de avion către India, în vreme ce ultimele două cupluri din clasament se vor califica automat la cursa pentru ultima șansă!

Zâmbitoare și optimistă, frumoasa Gina Pistol a anunțat vedetele din sezonul 2 „Asia Express” că fiecare trebuie să bea sucul unei nuci de cocos, în timp ce ea anunță regulile zilei.

Concurenții trebuie de data aceasta să culeagă opt nuci de cocos aflate într-o anumită locație, a căror adresă stă scrisă în plicul primit de fiecare echipă. Apoi, fructele trebuie duse la o fabrică de sfori, acolo unde se anunță o altă provocare!

Anca Sigartău, mărturisiri despre cel mai greu moment de la ”Asia Express”: ”Am vrut să plec acasă!”... Din rău în mai rău! Vedetele ajung la fabrica de sfoară, dar regretă amarnic! „Eu nu mai pot mă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x