Antena Căutare

Conflict "pe la spate" între Jojo și CRBL: "Îmi plac aceste justificări ale ei, mai ales când sunt minciuni. Și minciuni ieftine!"

În noua probă, cea menită să ofere imunitate celei de-a doua echipe, după Morodan și Teleșpan, concurenții Asia Express trebuie să reproducă o rețetă de întărire a părului.

În noua probă, cea menită să ofere imunitate celei de-a doua echipe, după Morodan și Teleșpan, concurenții Asia Express trebuie să reproducă o rețetă de întărire a părului.

CRBL și Oase pornesc cu un dezavantaj, sunt pictați pe față în mod tradițional și au fost nevoiți să meargă așa până la următoare destinație, unde îi aștepta Gina.

Ineditul situației este dat de faptul că echipa CRBL și Oase ajung în aceasta ipostază, după ce au fost aleși de echipa Jojo și Paul, ceea ce iscă un adevărat conflict.

Motivarea alegerii spusă public de Jojo este considerată o minciună de către CRBL: "Nu pot să-l aleg pe Bogdan pentru că el m-a învățat să dansez", spune Jojo. "Îmi plac aceste justificări ale ei, mai ales când sunt minciuni. Și minciuni ieftine!", este replica lui CRBL.

"Shrek din India", succes pe scena teatrului! Jojo și Paul Ipate au câștigat amuleta de 1000 de euro... Accident dureros în timpul probei cu ulei! S-a lăsat cu panică: "Băi, nu mai văd, mi-a sărit în ochi!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x