Antena Căutare

Avem primii câștigători de amuletă ai serii. Când totul începe prost, s-ar putea încheia bine. CRBL, de la agonie la extaz!

Divinitatea are un rol însemnat într-un loc atât de mistic cum este India. Ceea ce părea o cauză pierdută se transformă într-un final de misiune perfect. Deși părea că nu mai are nicio șansă, CRBL intră în posesia amuletei mult dorită

Divinitatea are un rol însemnat într-un loc atât de mistic cum este India. Ceea ce părea o cauză pierdută se transformă într-un final de misiune perfect. Deși părea că nu mai are nicio șansă, CRBL intră în posesia amuletei mult dorită.

Alături de Andrei Ștefănescu, concurentul reușește să ajungă la desitnație și să afle cu maximă surprindere că a reușit să câștige amuleta. Bucurie mare, dar și gândul la partenerul său de suferință, care se află în spital.

Cei doi câștigă amuleta și îi dedică victoria lui Oase, care se află în suferință, departe de locul în care s-a înregistrat succesul.

Gina le dă primele vești despre starea de sănătate a concurentului

Accident grav la Asia Express. Oase este lovit de un tuk tuk: „M-a călcat!”. CRBL are un nou partener de concurs... Tuk tuk de 12 locuri? Pare imposibil, dar nu și la Asia Express. Nebunia se declanșează în India!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x