Antena Căutare

India îi aduce pe CRBL și Oase la capătul puterilor: "”Hai, hi! Hai, ho!, suntem gagii mișto! Și transpirați și ne ***! Nu există o altă echipă mai proastă ca noi!”

”Hai, hi! Hai, ho!, suntem gagii mișto! Și transpirați și ne ***", este cântarea cu care CRBL și Oase fac haz de necaz, într-o nouă cursă a sezonului 2 Asia Express, în India. Epuzați de la atâta mers, cei doi se opresc pentru o autoevaluare.

”Hai, hi! Hai, ho!, suntem gagii mișto! Și transpirați și ne ***", este cântarea cu care CRBL și Oase fac haz de necaz, într-o nouă cursă a sezonului 2 Asia Express, în India. Epuzați de la atâta mers, cei doi se opresc pentru o autoevaluare.

Mai exact, ambii par ajunși la capătul puterilor, după ce sunt puși față în față cu o nouă cursă grea, contra cronometru.

”Cu siguranță nu există o altă echipă mai proastă ca noi!”, pare a fi concluzia celor doi.

Nu vă gândiți, însă, că CRBL sau Oase ar putea să se gândească o clipă să renunțe. Nu doar că cele două vedete din Asia Express nu renunță, ci pornesc în pași de dans spre următoarea destinație. Asta da autoîncurajare!

Ce poate fi mai incitant?! Ruby şi iubitul ei au parte de aventuri într-o basculantă: ”Mi-a intrat... peste tot. Ne-am m... Autostopul în India, pericos uriaș. Cocuța și Bogdan Boantă s-au rătăcit: ”Unii au devenit agresivi cu mine. Mă împingea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x