Antena Căutare

Începe lupta pentru amuletă. Echipele dau prima bătălie din Asia Express: „Nu am crezut că pot face asta”

După ce și-au găsit rucsacurile de concurs, concurenții trebuie să ajungă la Replica Pasyala, acolo unde se află Gina Pistol.

După ce și-au găsit rucsacurile de concurs, concurenții trebuie să ajungă la Replica Pasyala, acolo unde se află Gina Pistol. Cei mai buni vor primi dreptul de a se lupta pentru amuletă, iar miza îi motivează suplimentar pe cei 18 participanți la Asia Express - Drumul Elefantului.

Pentru Anca Sigartău, experiența este una nebănuită. Actrița știe că o așteaptă o misiune de calvar, dar faptul că se află în Sri Lanka alături de băiatul său drag o face să privească mult mai detașat lucrurile: „O să fie, cu siguranță, cea mai tare experiență din viața mea, dar indiferent de greutăți știu că sunt aici cu el, cu băiatul meu. Pentru mine e suficient pentru a găsit putere să lupt până la capăt și să vreau să câștig”, a spus cunoscuta actriță.

Fața necunoscută a Biancăi Drăgușanu: „Eu și sora mea venim dintr-o familie fără mari posiblități. Când eram mici...”... „Prințesa digitală”, prima ceartă cu Adrian: „Haide, haide! Chiar nu am chef de glume în momentul ăsta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x