Antena Căutare

Cu harta, picioarele și autostopul pe una dintre cele mai lungi autostrăzi de pe planetă. Oase și CRBL sunt pionierii!

180 de kilometri. Aceasta este distanța pe care concurenții trebuie să o străbată în prima misiune din actuala ediție din Asia Express. Primii care se așază la drum sunt CRBL și Oase, care-și iau inima în dinți și pornesc pe autostrada... iadului

180 de kilometri. Aceasta este distanța pe care concurenții trebuie să o străbată în prima misiune din actuala ediție din Asia Express. Primii care se așază la drum sunt CRBL și Oase, care-și iau inima în dinți și pornesc pe autostrada... iadului.

Traseul pe care trebuie să-l parcurgă se află pe una dintre cele mai lungi autostrăzi din lume. Proba este crâncenă pentru că destinația este aproape o himeră pentru toată lumea. Cum comunicarea cu localnicii este foarte grea, gradul de dificultate al misiunii se triplează.

Primii plecați întâmpină și primele probleme. CRBL și Oase sunt părăsiți în mijlocul autostrăzii pe o ploaie mocănească. Totul pare imposibil pentru cei doi amici, care trebuie să strângă rândurile pentru a duce la bun sfârșit misiunea.

O nouă provocare pentru concurenții Asia Express: „Acum trebuie să preparăm ceai în... ghete”... Accident grav la Asia Express. Oase este lovit de un tuk tuk: „M-a călcat!”. CRBL are un nou partener de concurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x