Antena Căutare

Tensiunea atinge cote alarmante la Asia Express, sezonul 3. Cine sunt echipele care au intrat în lupta pentru prima amuletă: ”Nu-mi dau seama ce mi se întâmplă!”

Prima probă a început în forță pentru cele nouă cupluri de vedete participante la Asia Express, însă norocul a fost de partea a trei dintre ele. 

După o zi lungă, în care au avut de înfruntat multe provocări, trei dintre echipe au ajuns primele la punctul de control, ceea ce înseamnă că s-au calificat la jocul pentru amuletă, având șansa de a câștiga 1000 de euro.

Primele ajunse la punctul de control la capătul căruia se afla Gina Pistol au fost Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

”Am atins steagul, m-am bucurat. Nu puteam să cred.”, a spus Alina, în timp ce Carmen a reacționat: ”Tu nebuna, tu, nu-mi vine sa cred. Nu cred asa ceva.”, a spus ea a atunci când a aflat că sunt primele ajunse.

”Haideți, simpaticilor”, le-a spus Gina Pistol lui Alex Abagiu și lui Radu, prietenul lui cel mai bun, completând:” Voi sunteți echipa de pe locul doi.”, le-a spus Gina Pistol.

”A fost șocant să vezi că ai ținut cu pasul cu ceilalți. Din momentul ăla am realizat la ce ne-am înhămat.”, a spus Alex.

Următorii ajunși la punctul de control și care au intrat în lupta pentru amuleta de 1000 de euro au fost chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

”Nu-mi dau seama unde sunt și ce mi se întâmplă. Nu am înțeles nimic.”, i-a spus Bontea Ginei Pistol, înainte de a le da vestea că au ajuns pe locul al treilea.

Concurenții, aliniați la start pentru prima probă. Cum a ajuns Florin Ristei la Asia Express cu fratele lui: ”Am zis că ... Surpriză de proporții. Ei au câştigat primul joc de amuletă din Asia Express - Drumul Comorii! "Nimeni n-ar fi pari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x