Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 6 octombrie 2024. Cine a câștigat Jokerul și ce avantaj enorm au concurenții în noua etapă

Concurenții Asia Express 2024 au ajuns la jumătatea competiției de pe Drumul Zeilor. În etapa a șasea, perechile s-au întrecut pentru Joker într-un joc sălbatic de amuletă. Iată cele mai importante momente din episodul Asia Express din 6 octombrie 2024.

Galerie
Asia Express, 6 octombrie 2024. Cursă intensă spre prima imunitate, cu probe de forță brută | Antena 1

Asia Express a continuat aventura de la capătul lumii pe Antena 1 și în AntenaPLAY: după eliminarea lui Victor Slav și a Selinei la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului.

În episodul din 6 octombrie 2024, Irina Fodor a anunțat etapa a șasea, adică cea care marhează jumătatea traseului și care va purta concurenții prin inima junglei până în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei.

”Eu mă așteptam ca drumul nostru în competiție să fie foarte scurt, dar iată că ne-am surprins pe noi în fiecare zi și am ajuns foarte departe”, a spus Oana Paraschiv, partenera lui Mihai Găinușă de pe Drumul Zeilor. Nu a fost singura concurentă surprinsă de progresul obținut în cel mai dur reality show din România.

Citește și: Reacția Selinei după ce a fost eliminată de la Asia Express alături de Victor Slav. Ce mesaj a transmis în mediul online

Articolul continuă după reclamă

A început etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Concurenții au luptat pentru un Joker de senzație, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Irina Fodor a anunțat încă de la începutul episodului Asia Express din 6 octombrie 2024 că perechile vor face cunoștință cu triburi de băștinași, vor învăța cum trăiesc aceștia în comuniune cu natura și vor depăși tot felul de obstacole în junglă pentru ca până la urmă să ajungă în capitala Malaeziei.

Episodul a început cu alegerea unor dorințe, ca urmare a unui gest ritualic de inspirație chineză. După ce și-au ales aceste dorințe, perechile de vedete rămase în concurs s-au întrecut pe mijloace de transport neobișnuite și le-au aruncat în copacul tradițional la care trebuia să ajungă. Zis și făcut: le-a rămas apoi doar să facă autostopul și să poposească în inima unui trib băștinaș.

A doua misiune a zilei? Irina Fodor le-a transmis vedetelor că trebuie să învețe numele a 17 animale într-un dialect antic și dificil doar cu ajutorul mimei și a unor grupuri de copii adorabili. Deși nu suna prea greu la început, mimatul și înțelegerea cuvintelor le-a dat mari bătăi de cap.

Iar după o lecție de vocabular, a urmat o scurtă excursie la o fermă de căpșune bio. În cultura locală, dezvoltarea unor astfel de afaceri este extrem de importantă și bănoasă. Turiști și localnici deopotrivă merg la cules, în căutarea unei arome deosebite.

Concurenții Asia Express i-au rugat pe fermieri să îi lase să culeagă câte 2 kilograme (estimate la aproximativ 200 de lei), apoi și-au continuat misiunile cu determinarea care le-a devenit deja emblematică.

Asia Express, 6 octombrie 2024. Vedetele au cunoscut vechi triburi asiatice și au explorat cele mai vechi păduri tropicale de pe Terra

Concurenții Asia Express au continuat să exploreze cele mai vechi păduri tropicale de pe Terra, Malaezia fiind tărâmul acestui patrimoniu verde. Rând pe rând și sub presiunea timpului, au vizitat descendenții vechilor aborigeni, comunități care trăiesc și azi în comuniune cu natura. Doar primii ajunși la Irina Fodor au putut însă să participe la jocul pentru Joker, o probă aparte, extrem de antrenantă.

Citește și: Cum au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să meargă împreună la Asia Express. De când sunt prietene cele două

Al doilea trib cu care au luat contact le-a demonstrat vechi tehnici de vânătoare ce s-au pus în aplicare sub forma unui joc sălbatic și antrenant. Jokerul a presupus forță brută, iar cele care au reușit să îl joace au fost echipele formate din Anca Țurcașiu și Andreea Samson (plecate ultimele de la startul etapei și ajunse primele la joc), Mihai Găinușă și Oana Paraschiv și Adi Nartea și Cosmin Vîjeu.

Cele trei echipe au fost puse inițial să tragă cu sulița la țintă, apoi să identifice haine puse pe sfoară la uscat - o misiune care a creat conflicte mai ales între Găinușă și Oana. Ce a fost și mai complicat? Să rezolve o ecuație cu ajutorul semnelor matematice imprimate pe hainele recuperate.

În final, echipa care s-a descurcat admirabil și a câștigat Jokerul a fost cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson. ”Primărițele” i-au obligat pe moroșeni (Nicolai Tand și Sorin Brotnei) și pe comedianți (Ioana State și Mane Voicu) să continue cursa legați de mână, cu această ocazie plătindu-și polițele din etapele anterioare: ”La cazare și la misiuni nu trebuie să le purtați”, le-a specificat Irina pedepsiților.

Asia Express, 6 octombrie 2024. Cursă intensă spre prima imunitate, cu probe de forță brută

Ordinea de plecare spre Imunitate a presupus tragerea de o funie. Cu ajutorul unor localnici, Anca și Andreea au reușit încă o dată să plece primele în misiune, lăsându-i în spate pe restul adversarilor. Timpul a zburat, iar căutarea cazării a devenit imperios necesară pentru toate echipele rămase în Asia Express Drumul Zeilor. Astfel, cursa a luat o mică pauză pentru ca toate perechile să își încarce bateriile peste noapte și să lupte cu și mai multă determinare pentru imunitatea etapei a șasea.

Aventura va continua pe Antena 1 și în AntenaPLAY cu noi aventuri în drumul spre Kuala Lumpur.

Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Trei echipe se întrec pentru Joker într-un joc sălbatic de amule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x