Antena Căutare

Asia Express sezonul 7. Betty și Cătălin, pedepsiți de Irina Fodor după ce nu au respectat handicapul impus la începutul zilei

Betty și CătălinVișănescu au fost pedepsiți imediat de Irina Fodor, după ce i-a prins că nu respectă handicapul impus la începutul zilei. Iată ce s-a întâmplat cu echipa lor!

Galerie
Asia Express sezonul 7. Betty și Cătălin, pedepsiți de Irina Fodor după ce nu au respectat handicapul impus la începutul zilei | Antena 1

La începutul zilei, Irina Fodor a anunțat echipele că unul dintre ei va purta „unghiuțele”, așa-zisul handicap, până la imunitate. Regula este că ele vor trebui purtate tot timpul, mai puțin la misiuni, iar, dacă vor fi date jos, cel care le poartă va trebui, alături de partener, să se oprească un minut și să danseze în mijlocul drumului. Betty a fost cea care le-a primit.

În timp ce Carmen Negoiță și Andreea desemnau perechile pentru cele trei misiuni anunțate de Irina Fodor, ca urmare a faptului că surorile au câștigat jocul pentru amuletă, moderatoarea Asia Express a surprins-o pe Betty Vișănescu fără „unghiuțe”. Iată ce a urmat pentru ea și soțul ei!

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Două echipe au fost penalizate imediat ce au ajuns la tempul budist. Un călugăr le-a dat o pedeapsă

Asia Express sezonul 7. Ce s-a întâmplat cu echipa formată din Betty și Cătălin Vișănescu

„În momentul în care veți pleca în cursă veți avea o pedeapsă. Să știți că veți dansa, timp de un minut, așa cum am vorbit dimineață, în timp ce restul colegilor vor începe deja proba”, le-a transmis Irina Fodor celor doi, așa cum anunțase și la începutul zilei.

„Scuze, am uitat, m-am zăpăcit total”, s-a scuzat Betty Salam, în timp ce Carmen Negoiță și Andreea.

„Poate pare destul de ușor să ai niște unghiuțe de alea și funny, dar, în primul rând, că îți transpiră foarte tare degetele, faci răni la cuticule și nu poți să faci nimic. Transpirasem toată, voiam să îmi prind și eu părul, să-mi pun ghiozdanul. Săracul, îl puneam pe el fel și fel. L-am zăpăcit definitiv astăzi”, a mai mărturisit soția lui Cătălin Vișănescu la testimoniale.

După ce și-au aflat pedeapsa, Carmen Negoiță și Andreea au continuat să desemneze perechile pe misiuni. Astfel, Victor Slav și Selina, alături de Ioana State și Mane Voicu vor învața să dea comenzi elefanților. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, alături de Andrei și Vlad, dar și de Sorin și Nicolai Tand vor spăla elefanții, iar perechile formate din Mihai Găinușă și Oana, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și Betty și Cătălin oferă „treat-uri” elefanților.

Ulterior, echipele au plecat să se familiarizeze cu elefanții. În schimb, Betty Salam și Cătălin Vișănescu aveau de executat pedeapsa.

„Am dansat, am râs, am făcut un vals, un tango, o combinație, nici nu știu ce ne-a ieșit, macarena, zici că eram de la Spitalul 9. Am pierdut un minut. S-a simțit, totuși, pentru că celelalte echipe s-au mișcat”, au relatat cei doi la testimoniale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Asia Express, sezonul 7. Ce echipe intră la cursa pentru ultima șansă. Voturile au scos la iveală primele rivalități

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Asia Express sezonul 7. Carmen s-a încurcat la jocul pentru amuletă. Cine a câștigat la final. Irina Fodor a dat verdict... Asia Express sezonul 7. Ce echipe s-au certat pe o mașină în trafic. Ce s-a întâmplat pe traseu: „Ăsta e concursul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x