Antena Căutare

Au schimbat hainele groase cu cele de vară, nu au vorbit unii cu alţii, au dat de animale bizare şi o echipă a fost salvată. Concurenţii de la “ASIA EXPRESS” au ajuns în LAOS: “Ăsta este circuit închis”

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. Doamnelor, domnilor, cele 12 vedete rămase în concurs au ajuns în cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele.

Cei mai curajoşi concurenţi au încheiat maratonul prin Vietnam, dar aventura "Asia Express" continuă în Laos. Doamnelor, domnilor, cele 12 vedete rămase în concurs au ajuns în cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele.

Iată-ne, așadar, în Laos, o țară preponderent budistă, singura diferență fiind dată de structura populației. În Laos există circa 70 de triburi și naționalități și se vorbesc circa 85 de limbi, lucru ce va îngreuna și mai mult viața concurenților în fiecare probă.

Noi probe, noi culturi și civilizații, dar și tensiuni și mult efort, atât fizic, dar și mental. Totul fără cazare, fără mâncare, doar cu autostopul și doar cu un euro pe zi: nimic nu se schimbă.

Supranumită și ,,țara spiritualității” este cunoscută pentru multitudinea templelor rămase neschimbate încă din vremuri străvechi, căci doar capitala- Luang Prabang găzduiește peste 66 de lăcașuri de meditație.

NOI PROBLEME PENTRU CONCURENTI!

Experiența din Laos, cea de-a doua destinație din Drumul Dragonului, traseul de foc al experienței ,,Asia Express”, le aduce lui Dorian Popa și mamei sale, Luminița, o pedeapsă extrem de grea. Cei doi au interzis să mai vorbească.

Echipa Dorian Popa și mama sa, Luminița, au primit o pedeapsă foarte dură, deoarece în etapa anterioară au fost ultimii ajunși la punctul de control, fără a fi eliminați. Ca urmare, pe tot parcursul probelor de azi cei doi nu vor avea voie să își vorbească.

Echipa celor doi a trecut prin foarte multe provocări în prima etapă a concursului, atât fizice, cât și psihice, dar determinarea și comunicarea i-au ajutat să rămână în competiție.

Dorian nu pare că vrea să renunțe, de aceea a și decis în etapele anterioare să care inclusiv rucsacul mamei sale, pentru a prinde un avantaj în fața celorlalți.

,,Jocul este din ce în ce mai greu de dus, dar îmi place să îmi depășesc limitele. Iar pentru mine…a nu vorbi este o limită,” spune acesta.

Provocarea vedetelor continuă în Laos, unde frații Moroșanu sunt speriați de un rozător care seamănă cu șobolan imens.

”Ține-te de lanțuri. Poate sare pe noi și ne mușcă!”, spune Cătălin. Da, da, uriașul Cătălin Moroșanu. Dar nu e de râs, căci vietatea chiar arăta înfiorător.

”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?” Concurenții testează muncile pe care le prestează călugării din Laos

Una dintre probele primei curse din Laos, cea de-a doua ţară din traseul de 5.000 de kilometri pe care trebuie să îl parcurgă echipele "Asia Express", îi pune pe concurenții rămași în concurs fața în față cu muncile călugărilor budiști.

Astfel, în ordinea în care ajung, cele 12 vedete testează muncile pe care le prestează aceștia. Totul, la alegere! ”Să ne rugăm, să tăiem frunze sau să dăm cu mătura?”, se întreabă liviu Vărciu.

Surpriză, însă! Primele care ajung la locul cu pricina sunt Daniela Crudu și Vică Blochina care, ce credeți, aleg să mediteze!

Istoria se repetă! Dorian Popa și mama sa au fost salvați încă o dată de la eliminare: dragonul din cutia neagră a fost verde

Laosul le-a purtat, din nou, noroc! Prima aventură din noua destinație a concurenților "Asia Express" a avut un final fericit, dar și complet neașteptat.

Încă o dată, dragonul din cutia neagră a fost verde, iar echipa pasibilă de eliminare pentru a doua oară consecutiv, Dorian Popa și mama sa, Luminița, echipă aleasă de Liviu și Andrei, a fost salvată.

Astfel, formula se păstrează completă.

Raluk și Ana Baniciu, speriate de un necunoscut, la "Asia Express": ”La un moment dat eram la duș, adică o can... Momente grele la “Asia Express”. Andrei Ștefănescu, sărbătorit cu o conservă de ziua lui: “Am suflat în scobitori, mi-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x