Antena Căutare

Când e finala Asia Express sezonul 4. Data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților

Finala sezonului 4 Asia Express este foarte aproape. După ce au stat în fiecare seară, de duminică până miercuri, cu sufletul la gură în fața televizoarelor, fanii Asia Express vor afla cine sunt câștigătorii show-ului. Data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților a fost anunțată.

Colaj cu Irina Fodor, Oase și Marius Damian la Asia Express Galerie
În Finala Asia Express Drumul Împăraților se va afla cine pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro | Antena 1

După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, e timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare. Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o Finală Asia Express pe cinste. Emoții, lacrimi, voință, ambiție, bucurie, descoperire și echipă sunt cuvintele care definesc sezonul 4 de Asia Express, prezentat de îndrăgita Irina Fodor, care i-a avut alături pe Marius Damian și Oase.

Citește și: Irina Fodor, despre curaj și onestitate în Asia Express: „Competiția e un exercițiu care te învață că indiferent de ce se întâmplă, trebuie să mergi mai departe”

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, acordat în cel de-al patrulea sezon de Asia Express.

Când are loc Finala Asia Express, Drumul Împăraților. Data la care se încheie sezonul 4 a fost anunțată

Finala Asia Express, Drumul Împăraților are loc pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1.

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare. Fiecare echipă și-a dat silința să ajungă prima în fața Irinei Fodor, în fiecare cursă pentru Imunitate, însă nu toți au reușit.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Patrizia Paglieri, după eliminarea de la Asia Express: "Cea mai frumoasă experiență din viața mea"

Cum s-a desfășurat sezonul 4 Asia Express. Show-ul de pe Antena 1 se apropie de Finală

Fiecare concurent și-a descoperit aptitudini și puteri nebănuite. În plus, legăturile dintre coechipieri au devenit mai strașnice, având în vedere că au avut de înfruntat împreună o mulțime de greutăți în cursele pentru imunitate, în jocurile pentru amulete dar și în cursele pentru ultima șansă.

La finalul fiecărei etape, trei dintre echipele de la Asia Express au avut de-a face cu temuta cursă pentru ultima șansă. Ultima pereche care termina cursa primea un săculeț cu nestemate, iar culoarea acestora decidea parcursul lor în competiție: verde simboliza salvarea, iar roșu simboliza eliminarea. Eliminările din Asia Express aduceau cu ele lacrimi și păreri de rău din partea concurenților, dar și din partea Irinei Fodor.

După cursele din Turcia, a venit rândul Georgiei să-i provoace pe concurenți. Mai puține echipe au ajuns în Georgia, pentru că, de-a lungul competiției au avut loc eliminări. În Georgia, concurenții s-au confruntat cu trasee montane dificile, dar priveliștile superbe alinau orice disconfort.

Finala Asia Express 2021 aduce multe emoții în rândul concurenților

După experiența din Georgia, competiția și-a mutat locul în Iordania, iar concurenții rămași în cursă au avut de-a face cu greutățile din deșert.

Pe lângă locuri, concurenții Asia Express au rămas profund impresionați de oamenii care i-au ajutat, le-au oferit cazare și hrană și i-au luat la autostop. Desigur, concurenții au întâmpinat și foarte multe refuzuri, când au explicat că nu au bani, nu au telefoane și fac parte dintr-un show de televiziune, însă aceste obstacole nu i-au oprit să-și finalizeze misiunile.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

Finala competiției Asia Express are loc în Israel. Pe 28 noiembrie 2021, de la orele 20:00, fanii află cine sunt marii câștigători ai sezonului 4 Asia Express.

Cu siguranță toți își vor aminti de momentele haioase ale competiției Asia Express, precum momentul în care Connect-R i-a oferit un inel în genunchi Lidiei Buble, sau cel în care concurneții au fost nevoiți să care miei în cursa lor. Totodată, și momentele emoționante vor rămâne în sufletele concurneților și ale telespectatorilor. Toți își vor aminti de mărturisirile Adrianei Trandafir despre fiul său, sau de dorul de fiice care i-a măcinat pe Elwira și Mihai Petre.

Sezonul 4 de Asia Express a oferit imagini din culise și impresii ale concurenților

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. . "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Echipele s-au reîntregit la Asia Express - Drumul Împăraților. O echipă se va califica automat în Israel diseară, de la ... Asia Express, 15 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu a fost la un pas să piardă cufărul cu nestemate. Cum a reacționat Eliz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x