Antena Căutare

Ce diferență de vârstă este între Eliza și Cosmin Natanticu. Concurenții de la Asia Express formează un cuplu de mulți ani

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu formează un cuplu extrem de frumos și de savuros. Mulți fani îi îndrăgesc pe Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu, mai ales după participarea acestora la Asia Express, însă puțini știu cum s-au cunoscut și ce diferență de vârstă este între ei.

Colaj cu Eliza și Cosmin Natanticu, la Asia Express Galerie
Cosmin și Eliza Natanticu formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express | Antena 1

În cadrul competiției Asia Express cei doi dau dovadă de ambiție și determinare. Eliza și Cosmin Natanticu își amuză fanii cu micile lor „ciondăneli” la Asia Express, dar îi și emoționează cu grija pe care și-o poartă reciproc. Cu toate că au avut parte de câteva momente tensionate în cadrul show-ului, actorii au găsit mereu puterea de a se concentra și de a depăși obstacolele împreună.

Citește și: Cum arată Eliza Natanticu de la Asia Express în costum de baie. Soția lui Cosmin Natanticu are un trup de invidiat

Ce diferență de vârstă este între Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express

Cei doi și-au început povestea de dragoste în 2009, când Eliza avea 20 de ani, iar Cosmin 29. Așadar între Eliza și Cosmin este o diferență de vârstă de 9 ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune și s-au căsătorit 9 ani mai târziu, în 2018. Eliza Natanticu a participat la X Factor în anul 2016, unde a povstit cum a fost cerută în căsătorie de Cosmin Natanticu.

„A avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, povestea Eliza Georgescu Natanticu, în umă cu 5 ani.

Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Elwira și Mihai Petre. Concurenții de la Asia Express se cunosc de când erau foarte tineri

Ce spune Eliza Natanticu despre experiența Asia Express

Eliza Natanticu, în vârstă de 32 de ani și Cosmin Natanticu, de 41 de ani formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express, sezonul 4.

Eliza Natanticu și-a descris experiența trăită în Asia Express, evidențiind momentele în care a fost emoționată de bunătatea oamenilor care au ajutat-o.

„Aș participa în fiecare an la Asia Express. Mi-a plăcut foarte mult ideea jocului. Prima zi mi s-a părut mai grea, însă m-am obișnuit. Provocările nu te lăsau să te gândești la nimic altceva. Trăiam fiecare moment din plin. Sigur, acum vorbesc la rece, dar probabil că atunci nu vedeam lucrurile așa”, a declarat Eliza Natanticu pentru catine.ro

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Irina și Răzvan Fodor. Cei doi s-au îndrăgostit pe când prezentatoarea era studentă

Eliza Natanticu a mărturisit că a fost macată de bunătatea oamenilor.

„Am rămas marcată de bunătatea oamenilor, de căldura cu care ne-au întâmpinat în case lor, deși erau în carantină sau nu aveau condiții foarte bune. După patru ore de căutări, o doamnă simplă care nu vorbea în engleză și-a sunat toți vecinii pentru a ne pune pe masă mâncare. Am surprins-o în timp ce ne curăța pantofii. Doamna aceasta ne-a tratat împărătește și ne-a dat o lecție de umanitate pe care nu o voi uita niciodată.

Nu trebuie să uităm că suntem oameni. Am învățat o lecție foarte importantă despre umanitate, despre a ne ajuta aproapele. Am rămas impresionată de bunătatea oamenilor care ne-au primit în casele lor. De când m-am întors mi-am zis ca vreau să fiu un om mai bun și să-i ajut atât cât pot pe cei din jur”, a spus soția lui Cosmin Natanticu.

Maria Speranța și Adriana Trandafir au părăsit Asia Express. Drumul Împăraților ajunge în Israel diseară, de la 20:30, l... Asia Express, 16 noiembrie 2021. Concurenții ajunși în Israel și-au citit scrisorile pentru colegii de echipă și au curs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x