Antena Căutare

Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Liviu și Andrei, cu nervii la pământ la autostop: ”Bă, băiatule, a oprit mașina să cumpere miere cu gândaci”

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat in Laos, în cea de-a doua destinație, după Vietnam. Din cei 5000 de kilometri, concurenții mai au de parcurc încă jumătate, iar probele par a fi din ce în ce mai dificile. 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat in Laos, în cea de-a doua destinație, după Vietnam. Din cei 5000 de kilometri, concurenții mai au de parcurc încă jumătate, iar probele par a fi din ce în ce mai dificile.

Aventura a continuat, așadar, în Laos. Deja specialiști în treaba cu autostopul, după ce au avut ceva experiențe în cursele din Vietnam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se lovesc, din nou, de fel de fel de probleme. Când credeau că le-a pus Dumnezeu mână-n cap, căci graba pentru a ajunge primii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol e esențială, șoferul care trebuia să îi ducă la destinație a decis că e cazul de un popas. Și ce să vezi?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, după șase ediții pline de suspans și adrenalină, două echipe au părăsit competiția: cea formată din Marian și Corina Dragulescu și frații Moroșanu.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Concurenții au avut parte de șocuri la orice pas! Daniela Crudu desco... Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Dorian Popa și mama lui, Luminița, fascinați de izvoarele fierbinți d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x