Asia Express

ÎN CURÂND, O NOUĂ AVENTURĂ!

Ce NU s-a văzut la TV în "Asia Express". Liviu și Andrei, cu nervii la pământ la autostop: ”Bă, băiatule, a oprit mașina să cumpere miere cu gândaci”

 

Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” a continuat in Laos, în cea de-a doua destinație, după Vietnam. Din cei 5000 de kilometri, concurenții mai au de parcurc încă jumătate, iar probele par a fi din ce în ce mai dificile. 

Aventura a continuat, așadar, în Laos. Deja specialiști în treaba cu autostopul, după ce au avut ceva experiențe în cursele din Vietnam, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se lovesc, din nou, de fel de fel de probleme. Când credeau că le-a pus Dumnezeu mână-n cap, căci graba pentru a ajunge primii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol e esențială, șoferul care trebuia să îi ducă la destinație a decis că e cazul de un popas. Și ce să vezi?

 ”A oprit mașină să cumpere miere cu gândaci”, exclamă, enervat la culme, Andrei. 

Până acum, după șase ediții pline de suspans și adrenalină, două echipe au părăsit competiția: cea formată din Marian și Corina Dragulescu și frații Moroșanu

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

➡️ Urmăreşte Asia Express online

pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJogfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE