Antena Căutare

Liviu Vârciu, mesaj pentru cei care cred că Asia Express este regizată: ”Mă doare! Acolo a fost mult mai rău decât se dă la televizor!”

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, prietenie pe marginea prăpastiei, la "Asia Express". S-au certat între ei, dar şi cu alţi concurenţi, și-au vândut obiecte personale de preţ doar ca să supravieţuiască, au rezistat cu greu în iadul asiatic şi au fost la un pas sa cedeze! 

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, prietenie pe marginea prăpastiei, la "Asia Express". S-au certat între ei, dar şi cu alţi concurenţi, și-au vândut obiecte personale de preţ doar ca să supravieţuiască, au rezistat cu greu în iadul asiatic şi au fost la un pas sa cedeze!

Însă spiritul competitiv și dorința de a duce cât mai departe experiența celui mai dur show de televiziune sunt mult mai putrnice decât orice orgoliu sau oboseală fizică și mentală.

Invitat, alături de Andrei Ștefănescu, cel cu care a făcut echipă, la emisiunea "Xtra Night Show", Liviu Vârciu are mesaj pentru cei care cred că Asia Express este regizată.

”Mă doare! Acolo a fost mult mai rău decât se dă la televizor. Ne umileam...”, povestește Vârciu.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 10 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Dragonul a decis: A fost ROȘU în cutia neagră! Echipa Moroșanu a fost eliminată din concurs... Foame mare la "Asia Express"! Vârciu recunoaște: ”Am vrut să-mi vând sufletul pentru o înghețată”. Andrei Ştef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x