Antena Căutare

„Mi-a venit să omor pe toată lumea!”. Probe chinuitoare, o confesiune periculoasă și lacrimi de dor! Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 15

Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 15. Concurenții au avut parte de probe chinuitoare, iar unii dintre ei au fost în prag de colaps. O vedetă a făcut o confesiune periculoasă și aproape toate echipele au vărsat lacrimi de dor.

Concurenții au primit o misiune periculoasă în „Asia Express”, sezonul 3, la începutul ediției 15. Au fost puși să taie trestie de zahăr, cu macete ascuțite.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost în prag de colaps, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 15, în timpul probei la care au fost nevoiți să taie trestie de zahăr, în căldură.

„Ai nervi că îți vine să omori pe toată lumea, să te lase în pace, să fugi la umbră sau să îți bagi un aer condiționat în f**d! 70 de metri înseamnă altceva la ora aia în câmp! Simțeam cum mă tumefiez la față. Îmi curgea apă din cap! Pentru mine a fost cea mai grea misiune de până acum!”, a spus și Răzvan Fodor.

Speak a făcut o confesiune periculoasă în fața iubitei lui, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 15, când au fost provocați să facă cornete pentru un desert special, pe „Drumul Comorilor”.

Răzvan Fodor și-a ieșit din fire, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, și a scăpat o înjurătură de zile mari.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns, din greșeală, la o înmormântare, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 15. Primul dintre ei a fost certat de coechipierul lui.

Ultima probă înainte de jocul pentru amuletă le-a dat ceva bătăi de cap concurenților din „Asia Express”, sezonul 3, în cea de-a 15-a ediție. Au făcut o plimbare cu caleașca, în urma căreia au dat un test.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au izbucnit în plâns, după ce au avut parte de o surprize imensă, în ediția 15. Au primit o scrisori emoționante din partea celor dragi, iar cuvintele pe care le-au citit le-au adus lacrimi pe obraji.

Trei echipe s-au întrecut într-o probă extrem de grea, la propriu, pentru a câștiga amuleta, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu, Cătălin Rizea și Adda, Lia Bugnar și Maria Buză au fost cele trei echipe care au participat la jocul de amuletă. O mie de euro și un avantaj, pentru câștigători!

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au mai avut parte de o provocare chinuitoare, în ediția 15 a emisiunii, pe „Drumul Comorilor”. Au trebuit să care lut. Nu doar greutatea lutului i-a chinuit pe concurenți ori disconfortul de a-l lua, cu mâinile, și a-l pune în ceva în care să îl poată transporta, ci și mirosul acestuia.

Adda și Cătălin Rizea au fost taxați de Lia Bugnar, în timpul unui „război al sexelor” ce a avut loc în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Într-o nouă probă, echipele feminine au trebuit să spele două coșuri mari pline de haine murdare, iar cele de băieți au fost nevoite să care bărci la mal, cu ajutorul unor localnici, și să apoi să le curețe. Cuplurile mixte au trebuit să spele un coș de rufe și să curețe o barcă.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea, în cea de-a 15-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, dar le-a luat ceva timp ca să se prindă că Gina Pistol le-a dat vestea cea mare, din cauza oboselii.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu au câștigat imunitatea, dar le-a luat ceva timp să se prindă! Cum au reacționat când au înțel... Aseară, când show-ul a fost lider de piață, Alex Abagiu și Radu au câștigat amuleta și imunitatea la Asia Express- Drumu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x