Antena Căutare

Cine este Emi de la Asia Express 2021. Cum a devenit faimos în lumea divertismentului românesc

Competiția Asia Express 2021 a început filmările pentru noul sezon, iar mai multe vedete s-au aventurat în cursa aceasta, care le va provoca limitele. Cine este Emi, colegul lui Cuza de la Noaptea târziu.

Emi de la Asia Express 2021 Galerie
Emi de la Noaptea târziu, în competiția Asia Express 2021 | Instagram

Emi de la Asia Express 2021 are o carieră de lungă durată în domeniul divertismentului românesc. Iată că, mai multe vedete au avut curajul de a-și testa limitele și au pornit în cea mai dură competiție tv a momentului, Asia Express, sezonul 4.

Cine este Emi de la Asia Express 2021. Cum a reușit să devină faimos în divertismentul românesc

Emi de la Asia Express 2021 a devenit faimos odată cu succesul răsunător pe care l-a cunoscut trupa din care face parte, intitulată „Noaptea târziu”. A devenit cunoscut în anul 2014, atunci când, alături de colegii de trupă: Cucu și Cuza, au format gurpul muzical „Noaptea târziu”. Conținutul materialelor trupei sunt pe subiecte precum stereotipurile sociale, terminarea facultății și a liceului, dar și infidelităție din cuplu. Canalul acestora a strâns aproape 2 milioane de fani.

Citește și: Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

Emanuel Popescu este din Târgu Jiu, asemenea colegilor din trupă și a reușit, la o vârstă fragedă, să atingă recorduri incredibile în lumea divertismentului românesc, pentru melodiile-parodie compuse și interpretate de aceștia.

Emi are două facultăți terminate. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management. Determinarea și ambiția l-au făcut pe artist să pornească pe acest drum, al divertismentului, care l-a dus pe culmile succesului în România.

Citește și: Cine este Cuza de la Asia Express 2021. A devenit faimos cu melodiile-parodie ale trupei Noaptea Târziu

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei membri ai trupei Noaptea târziu, fondată în urmă cu 7 ani. Canalul de pe Youtube a dat și numele trupei, totul fiind un pamflet. Parodiile trupei abordează subiecte precum stereotipurile sociale, terminarea facultății și a liceului, dar și infidelităție din cuplu. Totodată, canalul conține și o secțiune de vlogging și de mici scenete pline de umor.

Cuza și Emi au ales să facă echipă la Asia Express 2021, unde își vor testa limitele, dar și prietenia. Aceștia spun că se cunosc foarte bine și că această experiență îi va provoca la maximum și ăi va face și mai uniți, după finalizarea filmărilor.

Ce spuneau Emi și Cuza de la Asia Express 2021 despre această experiență

Cuza și Emi au avut curajul să-și testeze limitele și să se provoace în cea mai dură experiență tv a momentului. Show-ul Asia Express adună cele mai în vogă vedete ale momentului pentru a le testa răbdarea și rezistența.

Citește și: Irina Fodor, mesaj amuzant pentru soțul ei, din Asia Express: „M-au vândut colegii”. Cum a reacționat Diana, fiica lor

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

Ce vedete participă în acest sezon la Asia Express 2021

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Cine este Cuza de la Asia Express 2021. A devenit faimos cu melodiile-parodie ale trupei Noaptea Târziu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x