Antena Căutare

Cocuța, Bogdan Boantă, Teo și Anca Sigartău, prieteni în viața reală, dar dușmani în „Asia Express”? „Votul nostru a fost aiurea în tramvai!”

Cocuța, Bogdan Boantă, Teo și Anca Sigartău sunt câțiva dintre concurenții sezonului 2  „Asia Express”. Cei patru sunt prieteni în viața reală, dar, uneori, par dușmani pe Drumul Elefantului.

Cocuța, Bogdan Boantă, Teo și Anca Sigartău sunt câțiva dintre concurenții sezonului 2 „Asia Express”. Cei patru sunt prieteni în viața reală, dar, uneori, par dușmani pe Drumul Elefantului.

Experiența „Asia Express” le-a depășit toate așteptările concurenților! Dacă Bogdan Boantă și Cocuța credeau că drumul prin Sri Lanka și India va fi „puțin mai greu decât la Nea Mărin”, Anca Sigartău și fiul ei habar n-aveau la ce să se aștepte!

„Noi nu am avut termen de comparație. A fost primul nostru reality show....și nu văzusem nici măcar o etapă din sezonul trecut. În prima zi, nu știam nici măcar să ne uităm după steag!”, a povestit Anca Sigartău.

Decizia Ancăi de a-i vota pe Cocuța și Bogdan Boantă a iscat controverse, oamaneii bănuind că între cele două echipe ar exista animozități.

„Margherita nu se simțea bine. Nu mi s-a părut omenește să arunci un om care nu se simte bine...Nu m-am gândit că ei s-ar putea supăra. Într-adevăr, în seara asta, când m-am uitat, votul nostru a fost aiurea în tramvai!”

Margherita a răbufnit! Val de reproșuri pentru coechipiera ei: „Iuliana are un singur scop, n-o interesează că mie mi se... Cocuța la un pas de o accidentare gravă, la „Asia Express”: „Ce faci, vrei să murim? Vreau să plec vie de aici!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x