Antena Căutare

„Îmi stă inima. Doctor!”. Cocuța, terifiată de cobră! Șarpele i-a pregătit un „moment artistic” - Video

Cocuța a fost terifiată de cobră, la Asia Express - Drumul Elefantului, după ce a deschis coșul șarpelui „ca un om chiaun”.

Cocuța a fost terifiată de cobră, la Asia Express - Drumul Elefantului, după ce a deschis coșul șarpelui „ca un om chiaun”.

„Sunt atât de obosită și de surmenată, încât m-am dus ca un om chiaun – un super șarpe în fața mea, o mare cobră, care se înfoaie. Nu știu cum, într-o secundă, de lângă cobră, am ajuns lângă lac”, a spus Cocuța.

„Nu pot să fac asta. Niciodată în viața asta. Acoperiți cutia. Nu mă apropii de șarpe. Mie mi-e frică și de umbra mea, cum să mă mai apropii eu de șarpele acela? Mi-e foarte frică. Mă privește fix în ochi. Se uită la mine. O să mă muște de cap. Îmi stă inima. Doctor!”, a reacționat concurenta după ce a văzut cobra.

Cocuța a avut noroc, în cele din urmă, și a pus mâna pe biletele păzite de cobră, după ce șarpele a decis să facă un mic „moment artistic”.

Cum a reușit Cocuța să scape de cobră puteți vedea în clipul de mai jos din Asia Express.

A băgat mâna în coșul cobrei, fără măsuri de precauție! Cum a trecut Robert de șarpe, de dragul lui Ruby. „S-a uitat în ... „Nu vreau să te văd!”. Revedere cu scântei între Cocuța și Bogdan Boantă. Au făcut-o să plângă pe Gina Pistol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x