Antena Căutare

Competiția pentru Thailanda începe cu un Dragon ROȘU: Doar trei echipe vor merge mai departe: "Să înceapă lupta!"

Ultima etapă din Cambodgia va fi un test sub presiune pentru cele patru echipe rămase în cursa ,,Asia Express”. Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

Ultima etapă din Cambodgia va fi un test sub presiune pentru cele patru echipe rămase în cursa ,,Asia Express”. Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

,,Nu vreau să îmi imaginez ce urmează! Să înceapă lupta pentru Thailanda!”, mărturisește Ana Baniciu.

Nici Cruduța nu pare să se lase și vrea în marea finală. La fel și Vica Blochina, care își dorește să ajungă în Thailanda alături de prietena și coechipiera sa: ,,Eu vreau să vadă Cruduța Thailanda! Nu se poate să plece din Asia fără să o vadă”.

Astfel, dragonul roșu intețește competiția, căci fiecare concurent își dorește să ajungă cât mai aproape de finală și de premiul de 30.000 Euro. Lupta va fi una crâncenă, în ultima misiune din Cambodgia.

Aventura ,,Asia Express” se complică: Dragonul Roșu va trimite doar trei echipe în Thailanda... "Doar n-am rămas degeaba să dorm prin buruieni! Vreau să joc finala" Bătăioșii Liviu și Andrei, "săltați&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x