Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Competiția pentru Thailanda începe cu un Dragon ROȘU: Doar trei echipe vor merge mai departe: "Să înceapă lupta!"

Ultima etapă din Cambodgia va fi un test sub presiune pentru cele patru echipe rămase în cursa ,,Asia Express”. Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

Ultima etapă din Cambodgia va fi un test sub presiune pentru cele patru echipe rămase în cursa ,,Asia Express”. Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

,,Nu vreau să îmi imaginez ce urmează! Să înceapă lupta pentru Thailanda!”, mărturisește Ana Baniciu.

Nici Cruduța nu pare să se lase și vrea în marea finală. La fel și Vica Blochina, care își dorește să ajungă în Thailanda alături de prietena și coechipiera sa: ,,Eu vreau să vadă Cruduța Thailanda! Nu se poate să plece din Asia fără să o vadă”.

Astfel, dragonul roșu intețește competiția, căci fiecare concurent își dorește să ajungă cât mai aproape de finală și de premiul de 30.000 Euro. Lupta va fi una crâncenă, în ultima misiune din Cambodgia.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video