Antena Căutare

Cum arată fiica lui Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Eva seamănă mult cu tatăl ei

Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mândrește cu o fiică superbă. Eva este deja majoră și seamănă foarte mult cu tatăl ei. Iată cât de frumoasă este tânăra.

Colaj cu Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 în două ipostaze diferite Galerie
Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mândrește cu o fiică superbă | Hepta & Instagram

Mihai Găinușă a plecat în experiența vieții lor alături de colega lui de la radio, Oana Paraschiv. Vestea că omul de televiziune participă la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor a luat pe toată lumea prin surprindere.

Deși apărea des pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mihai Găinușă a fost întotdeauna o persoană discretă. Acesta a preferat să își țină viața personală și familia departe de ochii curioșilor. Astfel, puțini sunt cei care știu faptul că prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor are o fiică superbă.

Citește și: Reacția lui Șerban Huidu la vestea că Mihai Găinușă este concurent în sezonul 7 Asia Express. Cei doi nu mai vorbesc de 10 ani

De asemenea, concurentul din noul sezon al celui mai dur reality show din România nu este foarte activ în mediul online. Acesta publică din când în când imagini de la radio sau din timpul liber. Omul de televiziune obișnuiește să distribuie rar fotografii cu membrii familiei.

În luna octombrie a anului trecut, Mihai Găinușă s-a decis să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram o poză înduioșătoare în care apărea alături de fiica lui, Eva. Prin intermediul postării, acesta a transmis tuturor că primul său copil a devenit major.

Cât de frumoasă este Eva, fiica lui Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, este căsătorit Ioana Găinușă și au împreună doi copii: Andrei (13 ani) și Eva (18 ani). Omul de radio și televiziune este foarte mândru de fata și băiatul său, chiar dacă nu arată prea des asta pe rețelele sociale.

Prietenii virtuali au rămas fără cuvinte când au văzut cât de frumoasă este fiica prezentatorului TV de la „Cronica Cârcotașilor”. Cu câteva luni în urmă, Mihai Găinușă a pus o imagine de la majoratul Evei.

„Ca de la adult la adult: Eva, de-acum poți să cumperi singură băutură pentru tati!”, a fost descrierea savuroasă pe care a folosit-o concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor.

Citește și: Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Eva a cucerit internetul cu zâmbetul său și frumoasele trăsături. De asemenea, tânăra a îmbrăcat o rochie cu decupaj în zona abdomenului care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

Mai mult, fanii lui Mihai Găinușă nu au putut trece cu vederea faptul că fiica lui seamănă foarte bine cu tatăl său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui a strâns o mulțime de like-uri și mesaje frumoase din partea prietenilor virtuali.

„Seamănă cu tine 😊”, „Mamă, ce-a trecut timpul!”, „Să vă trăiască, să fie sănătoasă!❤️” sau „La mulți ani cu fericire și noroc! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, Mihai Găinușă este un tată împlini și fericit. Andrei și Eva sunt cele două minuni din viața lui care îi aduc bucurie în fiecare zi, iar relația pe care o are cu ei este de-a dreptul specială.

Iată care sunt celelalte echipe de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor AICI.

Cine e Andrei Ursu (Wrs) de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Participă împreună cu partenerul lui, Vlad Condur... Cine este soția lui Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cum s-au cunoscut cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x