Antena Căutare

„Mă scoteau din sărite”. Ana Morodan și Adrian Teleșpan, dezvăluiri despre „Asia Express”. Ce au spus despre criticile celorlalți concurenți

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, dezvăluiri despre experința lor la „Asia Express”, miercuri, în platoul „Răi da Buni”. Cei doi au povestit cum s-au simțit când s-au întors acasă.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan, dezvăluiri despre experința lor la „Asia Express”, miercuri, în platoul „Răi da Buni”. Cei doi au povestit cum s-au simțit când s-au întors acasă.

„A fost ciudat când ne-am întors, pentru că acolo eram obișnuiți cu un anumit ritm de viață și de filmare. Când ne-am întors am început să avem insomnii mă așteptam în fiecare dimineață să o aud pe Gina, căutam plicuri roșii, îl sunam pe Teleșpan și îl întrebam ce face și dacă este sigur că suntem acasă”, a spus Ana Morodan.

„Eu personal nu prea am ieșit din casă o perioadă. M-am văzut cu câșiva prieteni foarte apropiați. Acolo asta te termină cel mai tare – zgomotul infernat, continuu. Și faptul că pentru multe zile nu am fost niciodată singuri”, a spus Adrian Teleșpan.

Teleșpan a mai spus că nu îi este rușine de nimic din ceea ce a făcut sau a spus la „Asia Express”.

„Nu mi-e rușine cu nimic din ce am făcut și am spus acolo. Nu o să mă apăr niciodată în fața oamenilor care mă judecă. Știam de la bun început că vor fi oameni care o să ne urască foarte tare și care nu o să ne înțeleagă deloc și că vor fi și oameni care o să ne placă foarte mult și o să râdă foarte mult la genul nostru de umor și care o să se bucure că ne văd la televizor”, a spus Teleșpan.

„Pentru mine e foarte important să mă valorizeze oamenii pe care eu îi admir, îi respect și îi consider ca mine. Eu nu vreau să mă placă neaparat masele dacă acele mase nu sunt formate din oameni care îmi împărtășesc valorile”, a spus și Ana Morodan.

Cei doi s-au referit și la atitudinea pe care alți concurenți la „Asia Express” au criticat-o – aceea de a se angaja în competiție cu seriozitate, cu toate că au spus de multe ori că vor să plece acasă.

„Concursul nu îți permite să stai pe loc. Eu stau foarte prost cu răbdarea. Asta m-a enervat. Și cursele pentru ultima șansă mă scoteau din sărite, pentru că știam că trebuie să mai trec și prin alea ca să ne elimine”, a spus Teleșpan.

„În momentul în care ne-am angajat că vom merge în această experiență cumva trebuie să îți faci treaba. Noi când trebuie să facem o treabă, facem o treabă. Nu știai pe ce loc ajungi. Mie mi-au plăcut cursele pentru ultima șansă. Mi s-au părut super comice, super andrenalină”, a explicat și Ana Morodan.

Mai multe dezvăluiri făcute de Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.

Marți seară, pe Antena 1: CRBL și Oase, salvați de elefantul verde la Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x