Antena Căutare

Gestul superb făcut de Răzvan Fodor pentru Irina Fodor, înainte ca prezentatoarea să plece în Asia Express. Imagini din aeroport

Momente emoționante în aeroport. Irina Fodor a plecat în Asia Express, iar Răzvan Fodor a făcut un gest superb pentru soția sa.

Colaj cu Asia Express Galerie
Irina Fodor a plecat în Asia Express | Antena 1

Irina Fodor a plecat în Asia Express, iar Răzvan Fodor a însoțit-o la aeroport. Fostul câștigător al sezonului 3 Asia Express a făcut un gest superb pentru soție, și anume o declarație de dragoste. Soțul prezentatoarei Asia Express a scris pe unul dintre trolere: „Fodor+Irina = ❤️”. Pe rețelele sociale Răzvan Fodor a publicat imagini din aeroport, alături de mesajul: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”. Cei doi s-au pozat îmbrățișați în aeroport, înainte ca Irina Fodor să plece în Asia.

Irina Fodor a plecat în Asia Express. Ce i-a transmis Răzvan Fodor soției sale

Răzvan Fodor a povestit că și-a luat liber marți, cu o ai înainte de plecarea Irinei Fodor, pentru a putea petrece timp împreună. Actorul nu și-a ascuns tristețea despărțirii: „Proba asta de la Asia Express nu mi-a plăcut niciodată. Amărăciune mare”, a transmis Răzvan Fodor.

Citește și: Irina Fodor l-a surprins pe Răzvan în cea mai neașteptată ipostază, în halat. Cât de sexy a apărut și cum i-a „stricat” pozele

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce echipă susțin Alexia și Aris Eram în noul sezon Asia Express. Puțini știau ce îi leagă de acest cuplu

Irina Fodor a plecat în Thailanda, acolo unde îi va aștepta și pe concurenți. Prezentatoarea Asia Express i-a mărturisit soțului că deja îi e dor de el.

„Mi-e dor de tine deja! Te sun când ajung în Bangkok”, a scris Irina Fodor pe rețelele sociale.

Irina Fodor a dat câteva detalii despre Asia Express- Drumul Zeilor.

„Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia!!!
Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!
Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!
Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”

Citește și: Radu Ștefan Bănică, mesaj pentru o echipă de la Asia Express sezonul 7. Pe cine susține fiul lui Ștefan Bănică

Unde se defășoară sezonul 7 Asia Express și cine sunt concurenții

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Andrei Ursu, despre experiența Asia Express, înainte de a pleca la filmări. Ce a spus despre el și iubitul lui, Vlad... Cum se pregătește Nicolai Tand pentru Asia Express. Videoclipul amuzant în care arată cum „exersează limba thailandeză”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x