Antena Căutare

Înduioșător! Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut: A început să plângă ca un copil atunci când a citit o scrisoare

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la "Asia Expres", în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

"Salut, baiatul tatii! Sper sa nu ma faci de ras. Din momentul in care ati plecat, imi doresc din tot sufletul meu, de bosorog, sa fii in frunte, sa-ti folosesti toate abilitatile si energia, sa castigi. Daca iti este greu, gandeste te la taticul tau care nu spune niciodata "nu pot". Fiti umar langa umar si sa ajungeti tot mai departe in calatoria in care ati pornit. Sa va intoarceti sanatosi si. inimosi acasa", a fost textul pe care Vârciu l-a citit cu ochii in lacrimi, la "Asia Express".

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu. Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

Asia Express, conflict puternic între concurenți. Vica Blochina a izbucnit în lacrimi: "Nu mai suport!"... Cele mai înfricoşãtoare probe din ,,Asia Express: concurenții vor căra pe ei tarantule vii și se vor tatua într-un templ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x