Antena Căutare

Interviu-eveniment cu Mona Segall, omul „responsabil” pentru aventura Asia Express: „Este un format foarte bun, pe care oricare producător tv îşi doreşte să îl facă”

Emisiunea „Asia Express” a fost lider de audiență și a ținut milioane de oameni, cu sufletul la gură, odată cu fiecare difuzare. „Responsabilă” pentru toate acestea este Mona Segall, cel mai bun producător de divertisment din România. O persoană discretă, ce abundă de empatie, răbdare și înțelegere, care rar alege să se expună. 

Emisiunea „Asia Express” a fost lider de audiență și a ținut milioane de oameni, cu sufletul la gură, odată cu fiecare difuzare. „Responsabilă” pentru toate acestea este Mona Segall, cel mai bun producător de divertisment din România. O persoană discretă, ce abundă de empatie, răbdare și înțelegere, care rar alege să se expună.

În exclusivitate, echipa Observator 12, a stat de vorbă cu producătoarea „Asia Express”, despre întreaga experiență, văzută și trăită din spatele camerelor.

„Au fost nişte concurenţi minunaţi, după cum a văzut toată lumea şi după cum ştie toată lumea deja, pentru mine toţi au fost nişte concurenţi senzaţionali, fiecare a avut rolul lui şi îi îndrăgesc pe toţi. Dar sigur că energia lor şi veselia lor şi glumele lor şi pofta lor de joc şi de a trece prin experienţă şi aventură au făcut bine şi show-ului şi echipei şi celorlalţi concurenţi şi a fost un câştig petru toată lumea”, a spus Mona Segall.

Al doilea sezon „Asia Express” a venit cu o noutate pentru echipa de producție. Doi dintre regizorii de montaj s-au transformat în reporteri, alăturându-se concurenților în aventura din India și Sri Lanka.

„Regizorii de montaj, doi dintre ei au fost şi reporteri, au fost cu noi în Asia, să guste experienţa cap-coadă. De 4 luni jumătate, ei asta fac 24 de ore din 24, stau în faţa unui computer şi încearcă să sintezizeze sute de ore de material în ceea ce vede toată lumea pe post. Asta este o muncă şi de chinez mic şi de minţi foarte multe. Reporterii şi operatorii sunt eroi pentru că fac cam de două ori ce fac şi concurenţii”, a adăugat producătorul.

„Este un format foarte bun, genul de format pe care oricare producător tv de divertisment îşi doreşte să îl facă toată viaţa. Este posibil datorită unei echipe senzaţionale din care eu sunt o foarte, foarte mică parte. Am spus mereu că dacă eu am un merit în producţiile mele acela este că mi-am făcut această echipă de la cei care fac castingul, până la cei care montează”, a spus Mona Segall.

Oase a fost emo! Cum arăta când l-a cunoscut pe CRBL. „Era atât de slab încât dormea în husa de la undiță” - Video... Gina Pistol, declarație de ultimă oră despre Asia Express. Ce se întâmplă cu emisiunea și cu viitorul sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x