Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Ai mai văzut așa ceva? Cum arată radiografia unui câine din rasa pub: „Este obsolut terifiantă” - FOTO

Radiografia unui câine din rasa pug a devenit virală după ce actorul și comediantul Andy Richter a împărtășit imaginile cu interiorul celui mai bun prieten al lui, iar utilizatorii au rămas îngroziți.

Câine din rasa pug

Într-adevăr, cânii sunt adorabili la exterior, însă interiorul lor văzut la razele X poate provoca coșmaruri. Natura lor i-a declarat cei mai buni prieteni ai omului, pentru că sunt mereu drăgălași și dornici de joacă, însă Andy le-a schimbat percepția internauților.

Deși mulți au găsit amuzantă radiografia săracului pug, un medic veterinar a spus că subliniază impactul dăunător asupra sănătății rasei. Andy a postat radiografia care arăta asemărările rasei pug, caracteristicile acesteia, cum ar fi ochii bombați: „Pugul a mers la veterinar”.

Acesta a strâns mai mult de 132.000 de like-uri, și multe comentarii la postare: „Acest lucru m-a făcut să râd incontrolabil două minute”. Altul a spus: "Uimitor. Pugii pot fi singura creatură care arată exact la fel în raze X ca în lumina vizibilă."

Unii erau ușor nesiguri: „Acesta este simultan cel mai tare și mai terifiant lucru pe care l-am văzut în întreaga mea viață”.

După ce tweet-ul a devenit viral, Andy a adăugat o actualizare pentru a-și anunța urmăritorii că pug-ul a primit un certificat de sănătate curat și că nu există probleme.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro