Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

El este Lucas și tot corpul i-a luat foc din cauza unui tratament greșit. Medicii i-au administrat o doză de patru ori mai mare

El este Lucas, are 11 ani și a fost la un pas să moară din cauza unei greșeli medicale. Micuțul este complet desfigurat. Toată pielea i-a ars și a fost la un pas de a orbi din cauza tratamentului greșit.

Lucas a suferit arsuri îngrozitoare și a fost la un pas de moarte

Din cauza unui medicament epileptic, într-o doză de patru ori mai mare decât era necesar, Lucas a început să aibă arsuri îngrozitoare. Potrivit elmundo.es, copilul de 11 ani a început să simtă arsuri pe limbă, apoi pe gingii. Până la finalul zilei medicii au fost nevoiți să-i coasă ochii pentru a-i salva vederea.

Atunci când a ajuns la spital, lui Lucas i s-a spus: „Nu-ți face griji, ete ceva viral”. Părinții povestesc cum băiatul a început să se simtă tot mai rău, avea febră și convulsii. Medicii i-au examinat arsura de la nivelul cavității bucale și au spus că este cu herpes.

Cristina, mama băiețelului, a început să observe cum pielea copilului său începea să ardă treptat. I s-au înegrit unghiile, după sfârcurile și întreaga piele a început să capete o culoare ciudată. Mai târziu tot scalpul a avea arsuri.

Lucas a petrecut 16 zile la terapie intensivă și a trebuit să-i fie cusute pleoapele pentru a evita ca arderile să-i ajungă la ochi. Toate din cauza unei doze de patru ori mai mari decât este necesar pentru un antiepileptic. Din fericire medicii au reușit să-i salveze viața.

Recomandari