Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Nu mă căsătoresc cu ea până nu ajunge la 300 de kilograme”. El 90, ea 250! Se iubesc nebunește și au o misiune de îndeplinit: „Amândoi vrem asta”

S-au cunoscut pe internet, pe un site pentru oameni ale căror preferințe amoroase au strânsă legătură cu valoarea afișată pe cântar: „Căutam pe cineva care să vrea să mă îngrașe”.

El 90 de kilograme, ea 250! Se iubesc nebunește și au un scop comun: „Amândoi vrem asta”

Jessica Wilson are 26 de ani și locuiește în Pennsylvania, SUA. La prima vedere, mulți ar compătimi-o, din cauza faptului că este supraponderală. Doar că cele 250 de kilograme pe care le are nu sunt datorate vreunei boli sau disfuncții metabolice.

Nu! Greutatea ei este rezultatul unui efort susținut. Dacă o femeie de dimensiuni normale consumă în jur de 2000 de calorii pe zi, ei bine, Jessica are nevoie de minim 10.000.

Spunem „are nevoie”, pentru că tânăra are o misiune clară: să ajungă la 300 de kilograme, ca să poată începe să își planifice nunta.

De la „Rățușca cea urâtă” la o adevărată bombă sexy! La 54 de ani, și-a schimbat complet viața, după ce a fost părăsită pentru că era „o babă urâtă”

„Caut băiat care să mă hrănească non-stop”

Jessica și Eric Buddenhagen, 34 de ani, s-au cunoscut online, pe un site dedicat celor cu preferințe XXXXL.

„Eu căutam pe cineva care să mă hrănească non-stop, să mă încurajeze să mănânc cât mai mult, ca să pot ajunge la greutatea pe care mi-o doresc, 300 de kilograme. El voia să fie cu o femeie uriașă”, a povestit Jessica.

Prima lor întâlinire a fost una normală: Eric i-a făcut o vizită. Au mâncat pizza, s-au uitat la filme. O lună mai târziu, s-au mutat împreună.

În decembrie 2019, bărbatul (care are 90 de kilograme!) a cerut-o de soție. Inelul de logodnă l-a ascuns într-o înghețată...

„Amândoi ne dorim să îmi ating cât mai repede greutatea ideală, ca să putem să ne căsătorim”, a dezvăluit Jessica.

„Nu mai pupați bebelușii pe buze”! Un copil de nici un an a fost la un pas de moarte, după ce a fost sărutat de o rudă: „Toată lumea trebuie să vadă asta”

Recomandari