Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Femeile au ajuns să se mutileze de dragul frumuseții. Medicii avertizează: „Este extrem de periculos”

Noul trend în materie de frumusețe și intervenții cosmetice ar putea trimite multe femei la spital. Ce au ajuns să facă doamnele pentru a atrage privirile tuturor?

„Buzele diavolului”, noua obsesie a femeilor de pe Instagram

„Buze în colțuri” sau „buzele diavolului” se numește cea nouă găselniță de pe internet când vine vorba de frumusețe.

Medicii au lansat un avertisment clar pentru cele care se lasă convinse să încerce să își modifice conturul buzelor: este periculos și le-ar putea face mai mult rău decât bine.

„Nu este normal să modificăm linia anatomică naturală a buzelor în acest fel. Dacă substanța este injectată unde nu trebuie, poate bloca un vas de sânge ce ar duce, în final, la necrozarea țesutului”, a explicat un medic plastician.

În mediul online, reacțiile sunt împărțite. Dacă unele domnișoare le numesc „oribile” sau „cum să îți distrugi fața fără rost”, alte femei le consideră interesante și se declară pregătite să încerce noul look, chiar dacă și cu ajutorul Photoshop-ului.

Nilam Holmes, supranumit „beauty guru” a postat un mesaj pe Instagram prin care își exprimă îngrijorarea:

„Arată ridicol. Fie că sunt obținute prin injecții sau prin tatuare...buzele astea sunt oribile. Am crezut că e glumă de Halloween, ceva făcut în Photoshop. Se pare că m-am înșelat. Vă rog, nu vă lăsați duse pe val de asemea prostii. Procedura este ireversibilă. Chiar dacă se va atenua forma asta exagerată, linia buzelor nu va mai fi niciodată ca înainte.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro