Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

Maria Ghiorghiu, profeție teribilă pentru români! Iadul vine de la țările din Apus! „Va rămâne deasupra României”

Recent, celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu, femeia despre care se spune că ar fi rpezis inclusiv incendiul de la Club Colectiv, a scris pe blogul său un nou mesaj prin care dezvăluie ce revelație a avut, în privința României! Potrivit acesteia urmează vremur tulburi și grele!

Maria Ghiorghiu a postat un nou mesaj pe blogul său, în care vorbește despre sfârșitul lumii

Așa cum ne-a obișnuit deja, Maria Ghiorghiu a transmis românilor un avertisment cu privire la vremurile tulburi pe care urmează să le trăim, conform unei viziuni pe care a avut-o de curând despre omenire. Iată mai jos textul publicat de aceasta pe blogul său:

„IADUL VINE DINSPRE APUS !

Dragii mei,

Vremuri tulburi si grele se vor abate asupra omenirii.

Asta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, brusc, dispare orice obstacol din jurul meu, si astfel, vad Cerul liber spre Apus.

Ceea ce vedeam era cumplit! Vedeam un Cer ca de Apocalipsă; un CER negru -bleumaren, care-ti dădea fiori si te cutremura din toate mădularele.

Închipuiţi-vă dragilor, că vedem un CER senin de ziuă, iar brusc apare un alt Cer negru -bleumaren, care vă lasa muţi de frică si de uimire.

Maria Ghiorghiu, profeție teribilă pentru români! Iadul vine de la țările din Apus! „Va rămâne deasupra României”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu

La marginea acestui Cer cumplit care se oprise pana aproape de mine, la mica distanta de CERUL senin ce era deasupra mea, a apărut in mod tainic, DUHUL CEL PREA SFÂNT.
PORUMBELUL alb, adică DUHUL CEL PREA SFÂNT, avea Aripile-I întinse lateral, iar cu varful Aripei din stânga, Îşi ia la revedere dinspre tot ce insemna APUS, pana la locul in care eram eu, adică, ROMÂNIA.

Dragii mei, DUHUL SFANT Îşi intoarce privirea Sa inspre Apus, iar cu vârful Aripei stângi, pe care o îndoaie, precum îndoim noi palma noastra cand face PA,PA, cuiva drag, tot asa, DUHUL CEL PREA SFÂNT, Îşi ia la revedere, sau mai cumplit, ADIO de la tot ce înseamnă Apus si Ţări apusene. După care, rămâne în partea Cerului senin, care era deasupra mea.

Am simtit caldura, am trait Dragostea si IUBIREA DUHULUI SFÂNT, pentru ROMÂNIA SA SFÂNTĂ.

Să credeţi dragilor, să credeţi în România Celui de-al Doilea Viitor IERUSALIM.

Să încercam incă din acest moment dragilor, ca să ne schimbăm modul de viaţă, si sa devenim mai buni, mai milostivi, si neaparat sa postim de la URA faţă de APROAPELE nostru, de la vorbele dureroase si jignitoare, pe care i le adresam cu atâta usurinţă si fără nicun fel de regret.

Daca vom face asa, cu siguranta vom dobândi un loc în ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU.”

Recomandari