Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Revoltător! Doi morți au fost ţinuți de către preot în magazia de lemne pentru că erau săraci! „Nu e prima oară când face așa ceva”

Situație incredibilă în comuna Urechești, județul Vrancea, doi bărbați decedați au fost ținuți de preotul comunei timp de două nopți în magazia de lemne a biserii deoarece „erau săraci, conform rudelor și cunoscuților.

Doi morți au fost ţinuți de către preot în magazia de lemne pentru că erau săraci! „Nu e prima oară când face așa ceva”

Sora unuia dintre morți a sesizat situația financiară, iar preotul a permis mutarea decedaților în capela mortuară. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, era beneficar al Legii 416 de ajutor social și a murit din cauza unui hematom pe creier.

Decedatul a fost transportat la biserica din comună, însă preotul a dus cadavrul în magazia de lemne, nu în capela mortuară. Acesta a explicat că a apelat la această metodă deoarece bărbatul era prea sărac.

„Fratele meu a murit duminică, au venit cei de la Criminalistică, au constatat decesul şi a fost dus la biserică. Când m-am dus să-l văd, am rămas şocată, pentru că era depus în magazia de lemne, alături de altă persoană decedată, de 51 de ani.”

Decedatul a fost mutat abia după două zile în capela mortuară, iar sora acestuia explică că nu este prima dată când preotul aplică aceasta metodă.

Recomandari