Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

O soacră de coșmar a stricat nunta fiului ei! Mireasa a suferit un șoc! „Poți să pleci acum!” – Video

O soacră de coșmar din Statele Unite ale Americii a stricat nunta fiului ei, după ce mireasa și-a spus jurămintele. Femeia nu a fost de acord cu ceea ce a spus tânăra. Momentul a fost filmat.

O soacră de coșmar a stricat nunta fiului ei! Mireasa a suferit un șoc! „Poți să pleci acum!” – Video

În imaginile video, se vede cum, imediat ce mireasa din California a terminat de spus jurămintele, soacra s-a apropiat de altar și a început să o critice.

„Nu ai dreptul să spui că fiul meu are defecte”, a spus soacra. Mireasa, uluită, i-a răspuns: „Poți să pleci. Nu îmi vei strica nunta”.

„Nu plec! Noi am plătit pentru rochia aia pe care o porți”, a replicat soacra de coșmar, arătându-i degetul din mijloc miresei.

„Toată lumea are defecte. Eu îl iubesc pe el și pentru defectele lui. Poți să pleci. Poți să pleci de la nunta mea acum”, i-a mai spus mireasa.

Apoi, mirele i-a spus mamei lui: „Tu ești cea cu defecte acum. Nu știi să te comporți ca un adult”.

Imaginile video au fost publicate de sora miresei, la câțiva ani de la nuntă. Ea a clarificat că soacra surorii ei nu a cumpărat, de fapt, rochia de mireasă, ci a oferit 100 de dolari pentru modificări ale acesteia.

A vrut să se laude cu rochia de mireasă, dar a fost umilită, în public, de oameni pe care nici nu îi cunoștea: „Cum să apari așa la biserică?!”

Tot ea a dezvăluit că la finalul scenei urâte, mireasa i-a luat mâinile mirelui într-ale ei și i-a spus: „Suntem doar noi doi. Uită de ea!”.

În prezent, mirele și mireasa acu o căsnicie „fantastică” și au un copil, potrivit surorii miresei.

Recomandari