Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Părinți, fanatici religioși, și-au supus copila la post și rugăciune până la moarte. Jurnalul fetiței de 11 ani e cutremurător

Niște părinți fanatici religioși au torturat până la moarte propria fiică, prin post lung și rugăciune.

Parinții și-au torturat fiica cu un regim drastic: fetița era înfometată din cauza posturilor lungi pe care trebuia să le țină pentru a se ”salva”

Părinți fanatici religioși și-au supus copila la post și rugăciune până la moarte prin înfometare. Jurnalul fetiței de 11 ani e cutremurător

Un jurnal cutremurător al unei fetițe în vârstă de 11 ani dezvăluie cum a suferit de pe urna regimului de înfometare la care a fost supusă în ultimele sale luni de viață.

Perolla Pires din Brazilia a fost forțată de părinții ei, fanatici religioși, să stea zile întregi fără mâncare și fără apă.

În cele 300 de pagini scrise de mână, fetița a povestit cum părinții o puneau să se roage în liniște ore întregi, supunând-o și la alte exerciții grele, în timp ce aceasta era malnutrită.

Fetița de 11 ani a murit în spital luna trecută, iar părinții ei, Aline, în vârstă de 26 de ani, și Enri (tată vitreg), în vârstă de 47 de ani, au fost acuzați de moartea ei.

Poliția crede că fetița a suferit o tortură pe termen lung.

”Tatăl vitreg are convingeri religioase puternice și credea că copiii trebuie salvați, trebuie să devină mai temători de Dumnezeu și trebuie să se purifice pe ei înșiși”, a spus ofițerul de poliție.

”El a susținut că acest lucru nu se poate întâmpla decât prin post.”

Copilul a fost ținut închis în camera sa din apartamentul familiei, din Ubatuba, și pedepsit printr-un regim strict, pentru „proaste maniere” și „minciună”.

Fratele ei în vârstă de opt ani a fost dus la un centru de îngrijire.

Tatăl fetei susține că nu se simte vinovat de moartea acesteia și că decesul ar fi survenit din cauza anemiei. În plus, acesta a declarat că dacă ar fi să se repete povestea, la fel ar proceda.

Mama fetei s-a arătat afectată de jurnalul, căreia îi era dedicat. Femeia a mărturisit că și-a „torturat” copilul și că îi pare „rău” pentru cele întâmplate.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro