Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Raman cu tine

Profesoară filmată când face amor cu elevii! Detaliul șocant descoperit de polițiști: „Băieții au dezvăluit ce primeau”

Imagini șocante! O profesoară de 27 de ani a fost filmată pe ascuns când când agresează sexual doi minori de 15 ani! Femeia riscă acum ani grei de închisoare!

O profesoară a agresat sexual doi elevi

Mai mult decât atât se pare că profesoara avea obiceiul de-a da țigări, alcool și droguri băieților de care trebuia să aibă grijă. Kirstie Rosa de 27 de ani dn statul american Florida riscă acum ani grei de închisoare după ce, mergând la o piscină, a fost surprinsă de camerele de filmare din locație cum agresează sexual doi minori de 15 ani.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că femeia a făcut amor cu unul dintre băieți, chiar de mai multe ori, fie acasă la ea, fie acasă la băiat. Ulterior, filmările de la piscină au arătat că profesoara nu s-a oprit aici, ci a trecut la acte sexuale cu doi băieți. Totul s-a întâmplat după ce cadrul didactic a decis să ducă un grup de elevi la o petrecere la piscină.

Profesoara filmată când face amor cu elevii, pe care i-a dus la o piscină

Băieții au recunoscut, în fața polițiștilor, că au comunicat cu profesoara pe Snapchat înainte de-a se ajunge la acte sexuale.

Elevii au recunoscut inclusiv faptul că au primit de la Kirstie Rosa droguri, pentru a se distra la petrecerea respectivă.

Când gazda petrecerii și-a dat seama că au venit elevi de liceu i-a dat pe toți afară. Profesoara i-a luat pe elevi (toți băieți) și i-a dus acasă la ea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro