Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Profesoară prinsă în timp ce făcea amor cu un elev, într-o debara din școală! Laura avea trei copii acasă, dar nu a rezistat plăcerilor interzise

O profesoară, mamă a trei copii, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a recunoscut că a făcut amor cu un elev, în anexa sălii de clasă în care preda. Explicația dată de femeie este revoltătoare.

Profesoară prinsă în timp ce făcea amor cu un elev

Laura Bucy, 33 de ani, are trei copii și este divorțată. Femeia, profesoară de gastronomie la Liceul Twinsburg, din Ohio, SUA, i-a mărturisit fostului ei socru că a întreținut relații sexuale cu un elev de-al său, care „semăna perfect” cu fostul ei soț.

Profesoara și amantul ei minor și-au trimis mai multe fotografii și înregistrări video indecente, înainte de a-și consuma relația, în anexa sălii de clasă, o debara, în care preda femeia.

Sunt verișori, sunt căsătoriți și vor deveni părinți...în închisoare: „Dragostea nostră nu este o infracțiune! Legea trebuie schimbată”

Încercând să își explice, cumva, comportamentul, Laura a scris un mesaj pe blogul personal:

„Îmi petrec ziua înconjurată de adolescenți în care urlă hormonii, care abia acum învață să și-i țină în frâu, și încerc să îi învăț cum să gătească...”

În fața judecătorului, profesoara și-a recunoscut vinovăția. A fost condamnată la doi de închisoare pentru faptele sale.

În timp ce era interogată de polițiști, Laura a povestit că a început relația cu elevul când trecea printr-o perioadă dificilă. Avea trei copii de crescut, tocmai fusese părăsită de soț, avea serviciu, tocmai se reînscrisese la facultate și se simțea „copleșită”.

O femeie gardian făcut amor de zeci de ori cu un deținut periculos. Câți ani de închisoare va primi pentru câteva minute de pasiune?

„Am simțit că între noi este o legătură puternică. Totul a început într-o după-amiază, când a rămas în clasă să mă ajute să strâng materialele folosite”, a spus femeia.

Adevărul a ieșit la lumină în momentul în care profesoara și-a vizitat fostul socru, spunându-i că trebuie să-și „mărturisească păcatele”.

A vrut să îi trimită soțului ei o fotografie provocatoare, dar a greșit destinatarul! La cine a ajuns imaginea compromițătoare: „Nu mă mai pot uita la ea!”

Elevul le-a spus anchetatorilor că profesoara a fost cea care l-a abordat, sărutându-l în anexa sălii de clasă, după ce plecaseră toți colegii săi. Au fost prinși de câteva ori, de alți elevi, dar au reușit de fiecare dată să le cumpere tăcerea. Nu a spus nimănui, pentru că nu a vrut să-i creeze probleme femeii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro