Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Și-a părăsit soțul, cu 20 de ani mai mare decât ea, pentru a avea aventuri cu bărbați căsătoriți: „Ei mă fac să mă simt femeie!”

Nu are nicio remușcare pentru câtă suferință a cauzat. Tânăra de 31 de ani spune că a decis să aibă aventuri cu bărbați căsătoriți după ce a fost „ignorată în dormitor” de soțul ei, cu 30 de ani mai mare decât ea, timp de trei ani.

O tânără a divorțat pentru a-și îndeplini dorința: de a avea aventuri cu bărbați căsătoriți

S-a căsătorit cu un bărbat care i-ar putea fi tată. După trei în care nu a mai simțit atingerea soțului ei, tânăra s-a aruncat în brațele unor străini întâlniți pe internet. Așa și-a dat seama că e momentul unei schimbări.

Katie Say, din Lincolnshire, Marea Britanie, nu mai făcuse amor cu soțul ei, în vârstă de 51 de ani, de mai bine de trei ani. În încercarea de a-și recăpăta încrederea în sine, și-a vopsit părul într-o culoare îndrăzneață și s-a încris pe un site destinat persoanelor căsătorite ce caută aventuri.

După primele aventuri cu bărbați căsătoriți, Katie a luat decizia de a pune relației sale. A aruncat la gunoi un mariaj de 12 ani, dar spune că nu și-a regretat nicio secundă alegerea.

Acum, Katie este un fel de vedetă pe site-urile de întâlniri interzise, spunând că părul ei îi aduce mulți parteneri.

„Culoarea părului meu îmi aduce multe clikcuri și mesaje. Probabil se gândesc că sunt o persoană lipsită de inhibiții...și nu greșesc! Schimbarea asta m-a readus la viață. După trei ani fără amor, eram moartă după orice tip de atingere.

Acum, mă distrez de minune! Am cunoscut foarte mulți bărbați, iar viața mea amoroasă este demnă de filmele pentru adulți”, a mărturisit Katie.

Însă pentru soțul ei, un bărbat în vîsrtă de 51 de ani, vestea divorțului a căzut ca un trăznet.

„Soțul meu nu a reacționat prea bine când i-am spus că vreau să ne despărțim. I-am explicat că am doar 31 de ani și nu vreau să-mi trăiesc restul vieții fără să fac amor.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro