Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Un băiat s-a născut cu o coadă de maimuță și mulți cred că e zeu! Cum arată copilul | FOTO

Un băiat de șase ani a ajuns să fie venerat ca un zeu, după ce toată lumea a descoperit că are coadă! Părinții l-au ținut ascuns cât mai mult timp de ochii curioșilor, dar acum povestea lui l-a transformat într-o adevărată senzație locală.

Un copil din India s-a născut cu coadă

Shivam Kumar din India s-a născut având ceea ce pare să fie o coadă, apărută din cauza unei regiuni de pe spate unde părul a crescut incredibil de mult.

Încă de când avea doar câțiva ani, părinții s-au prins că ceva nu este în regulă cu băiatul și, cu timpul, și-au dat seama că acesta suferă de o anomalie.

Practic, într-o anumită zonă de pe spate, copilului i-a crescut ca un fel de coadă, formată din numeroase fire de păr dese.

Copilul este venerat ca un zeu

Speriați de ceea ce oamenii din jur ar putea să creadă, părinții au ținut ascuns an de zile defectul celui mic, ca să-l ferească de răutăți.

otuși, acum, când băiatul are șase ani, tot mai mulți localnici au descoperit că băiatul are coadă și mulți au fost de părere că Shivam Kumar este, de fapt, reîncarnarea zeului Hanuman, cu înfățișare de maimuță. Mulți îi aduc puștiului flori și ciocolată.

Familia este acum mândră de băiat și refuză să se atingă de coada băiatului, de teamă ca zeul hindus să nu se supere și să trimită un ghinion asupra lor.

Un copil din India s-a născut cu coadă

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro