Antena Căutare

Face asta în fiecare vacanță! Andreea Mantea are o pasiune mai puțin obișnuită!

Andreea Mantea adoră să călătorească! Iar destinație ei favorită este marea. De aceea, deține în propria baie o colecție de suveniruri mai puțin obișnuită.

Andreea Mantea adoră să călătorească! Iar destinație ei favorită este marea. De aceea, deține în propria baie o colecție de suveniruri mai puțin obișnuită.

Reporter: Ce colecționezi din vacanțe?

Andreea: Colecţionez scoici, de pe absolut toate plajele pe care ajung. Nu am ratat nicio destinaţie, iar cele din imagine sunt aduse dintr-o vacanţă în Costa Rica.

R: Ce semnificație au acestea pentru tine?

A: Pentru că pur şi simplu iubesc marea, iar scoicile sunt cele care îmi aduc aminte cel mai uşor de fiecare locşor în care am ajuns. Sunt o persoană care păstrează amintirile destul de vii, din păcate, şi spun din păcate pentru că vrând-nevrând rămân şi cele urâte. Imi place să am câte o bucăţică din trecut, din locurile frumoase în care am ajuns.

R: Cât de mare este colecția ta și unde o expui?

A: Nu exagerez, iau maxim 10 de pe fiecare plajă. Greu e să mă decid care sunt cele 10. În acest moment am un coşuleţ, destul de măricel, ce-I drept, pe care îl ţin în baie.

R: Ai superstiții legate de obiectele cumpărate din vacanțe?

A: Atunci când ajung într-un loc nou, îmi place să merg într-un magazine de antichităţi, simt că acolo se păstrează cel mai bine tradiţiile şi esenţa locului. Cât despre superstiţii, nu am aşa ceva; la nevoie mă despart de lucurile vechi pentru a face loc altora. Mi s-a întâmplat şi la întoarcerea din America, acolo unde am filmat pentru Burlăciţa, unde după ce mi-am făcut loc în bagajele tuturor concurenţilor şi am mai cumpărat un spaţiu în plus şi în avion, tot am fost nevoită să arunc fierul de călcat şi nişte cosmetice pentru a putea aduce în ţară noile achiziţii.

R: Ești genul plimbăreț? De câte ori pe an mergi în vacanțe?

A: Oo, da! Chiar dacă sunt într-o perioadă în care nu am timp pentru o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, în primul weekend liber mă urc în maşină şi merg unde văd cu ochii.


Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x