Antena Căutare

Întâlnire dublă! Valentin şi Sorin au pornit în căutarea de comori cu... excavatorul!

Andreea Mantea îi invită pe doi dintre concurenţi la un date special, plin de curaj. Burlăciţa şi-a propus să înveţe alături de Valentin şi Sorin cum să mânuiască un excavator.

Andreea Mantea îi invită pe doi dintre concurenţi la un date special, plin de curaj. Burlăciţa şi-a propus să înveţe alături de Valentin şi Sorin cum să mânuiască un excavator.

Sorin, emoţionat fiind de noutatea experienţei, nu s-a descurcat foarte bine la volanul maşinii, moment în care Andreea a preluat controlul şi s-a urcat în locul lui: „Cu toate că nu ajută la nimic să învăţăm cum se foloseşte această maşină de lucru, am vrut să văd dacă acestor doi bărbaţi le pasă de mine. De fapt, întâlnirea este un test”, mărturiseşte Andreea.

Se pare că burlăciţei i-a plăcut experienţa, pentru că nu şi-a putut ascunde entuziasmul, dând dovadă de îndemânare. La sfârşitul întâlnirii, Andreea a mărturisit că a fost una dintre cele mai distractive experienţe pe care le-a avut până acum, însă nu a fost foarte încântată de comportamentul celor doi concurenţi.

Ea le-a mai pregătit un test. S-a făcut că şi-a pierdut brăţara, dorind să vadă ce reacţie au cei doi. Valentin a sărit imediat în căutarea bijuteriei, fapt ce a impresionat-o pe Andreea. Totuşi, niciunul dintre ei nu a primit trandafirul salvator.

Surpriză pentru Cristian Mitrea! Andreea l-a dus la campionatul de arte marţiale... Cină romantică, la apus, în deşert! Este Silviu cavalerul Burlăciţei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x